VELIKI NEDELJNI HOROSKOP za period od 13. do 19. septembra 2015. godine (ljubav, posao i zdravlje)

znak
Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

OVAN (21. 3. – 20. 4)

Posao – Period je odličan za potpisivanje ugovora, sklapanje poslova, učenje i obrazovanje, čemu doprinosu direktan hod Venere. Izbegavajte ulaženje u sudske sporove, jer mogu biti dugotrajni. Zbog određene poslovne situacije sredinom perioda bićete primorani da se prilagodite novim prilikama. Pokušajte da što manje komunicirate sa Vagama, jer vas najviše iritiraju. Ljubav – Niste zadovoljni kvalitetom veze, ali bar tačno znate šta od partnera možete da očekujete. Budite veoma oprezni, jer zbog male nepažnje možete imati velikih neprijatnosti.

Zdravlje – Bolovi u donjem delu leđa nisu povezani sa kičmom, već sa bubrezima.


BIK (21. 4. – 21. 5)

Posao – Konfliktna situacija na poslu zahteva maksimalnu hladnokrvnost. Srećom, uspećete da budete hladnokrvni i da vladate situacijom. Vladar vašeg znaka, Venera je u direktnom kretanju, što znači da će sve doći na svoje mesto, pogotovo pitanja vezana za imovinu. Tokom ovog perioda doći će do izvesnih promena. O čemu god da se radi, bar ćete znati na čemu ste.

Ljubav – Već dugo pokušavate da se nametnete voljenoj osobi, dokazujući dominantnost u vezi, ali partner bez svađe postiže ono što je naumio.

Zdravlje – Povremene glavobolje i tegobe sa sinusima.

[adsenseyu1]

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)

Posao – Poslovni planovi zasad ostaju mrtvo slovo na papiru. Vladar znaka, Merkur je retrogradan što znači da će sve biti suprotno od željenog. Ali, ne gubite nadu, to što ste naumili ostvarićete sa izvesnim zakašnjenjem. Krajnje je vreme da povedete više računa o tome kome se poveravate. Naredni događaji zahtevaju veliku diskreciju i brze reflekse.

Ljubav – Komunikacija sa voljenom osobom je jednostrana. Partner se pravi kao da ne čuje ili ne razume ono o čemu govorite. Čuje on dobro, ali tako mu odgovara. Kada je odnos sa partnerom u pitanju, ne prebacujte krivicu na druge.

Zdravlje – Slaba tačka su žlezde i hormoni.

RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao – Ambiciozni ste, tako da uspeh nije doveden u pitanje. Zapažene poslovne rezultate ostvarujete zahvaljujući velikoj ambiciji i energiji, na šta ukazuje mlad Mesec, inače vladar znaka u Devici. Ipak, ne preterujte, više se okrenite duhovnim stvarima. Ukoliko budete našli unutrašnji mir, lakše ćete funkcionisati.

Ljubav – Nikako da nađete pravu osobu, niti da se usaglasite sa stalnim partnerom. Nije ni čudo kada ste puni gorčine zbog kikseva iz prošlosti.
Zdravlje – Zbog depresije i melanholija često ste zluradi prema okolini. Ali, to nije bolest, već način razmišljanja.
LAV (23. 7. – 22. 8)

Posao – Posao zahteva usavršavanje, ukoliko želite da napredujete u karijeri. Zvezde su najviše naklonjene Lavovima koji se bave intelektualnim radom. U fazi ste preispitivanja odluka i osoba kojima poklanjate poverenje. Ukoliko se na izvesno vreme osamite i udaljite od glavnog problema, uspećete realnije da ga sagledate.

Ljubav – Devica je prava osoba za vas, pa je nemojte odbiti. Ako ništa drugo, ona će vam savetima pomoći da rešite problem, a vaše nezadovoljstvo ljubavnim životom je evidentno.

Zdravlje – Boravak u prirodi pomoći će vam da postignete unutrašnju harmoniju.

DEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao – Neodlučni ste i nesvesno manipulišete saradnicima, što je tipično kada Merkur, vladar znaka, krene retrogradno. Budući da je sujeta izražena, uživate u sjaju i luksuzu. Sa svih strana obasipaju vas komplimentima, a jedan od razloga je taj što ste slepi za stvarnu situaciju. Kako je takmičarski duh naglašen, pokušajte da se bavite sportom ili igrama na sreću. Izbegavajte dokazivanja u pogrešno vreme i na pogrešnom mestu.

Ljubav – Partner konstantno stavlja vaše strpljenje na probu. Taman kada pomislite da ćete da mu okrenete leđa, on se prvi povlači. Sve vreme se nadmećete i dokazujete.

Zdravlje – Dobro se osećate.

VAGA (23. 9. – 22. 10)

Posao – Poslovna ekspanzija je evidentna. Iako su u pitanju sitnice, zadovoljno trljate ruke. Jedan projekat vas čini prilično nesigurnim, ali bez razloga jer je Venera, vladar vašeg znaka krenula direktnim hodom, pa će se sve vratiti na mesto. U ovom periodu najpametnije je da ne očekujete pomoć drugih nego da se oslonite na vlastite snage. Samo istrajnom akcijom postići ćete zapažene rezultate.

Ljubav – Lavovi su vam slaba tačka, sa njima doživljavate uspone i padove. Žilaviji ste nego što partner može da pretpostavi.

Zdravlje – Srčane smetnje su posledica promenljivog krvnog pritiska.

[adsenseyu1]

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

Posao – Bavljenje detaljima umesto suštinom problema negativno se odražava na posao. Ovakvu situaciju dodatno komplikuje uporno izbegavanje saveta koji vam nisu po volji. Početkom perioda očekuju vas značajne promene, ali pokušajte da budete što realniji i ne očekujte previše, jer ćete se razočarati. Ovih dana, vladar znaka Mars zauzima najjaču poziciju u vašem polju karijere.

Ljubav – Shvatili ste da lukavošću možete doći do partnerovog srca i novčanika. Što ga više mučite, on vas više voli.

Zdravlje – Toliko ste okupirani poslom da nemate vremena da razmišljate o zdravlju.

STRELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao – Iako se maksimalno zalažete, imate osećaj da je sve uzaludno. Poslovi ne obećavaju povoljan ishod, zbog čega ste nestrpljivi, ravnodušni i deprimirani. U fazi ste konstantnog preispitivanja i razmišljanja o tome šta da učinite kako biste poboljšali situaciju koja je počela da izmiče kontroli. Ali, bili ste i u težim situacijama, pa ste isplivali.

Ljubav – Veza u kojoj se trenutno nalazite prilično je nestabilna. Preispitujete greške, osećate bezizlaznost i jednostavno ne znate šta da učinite. Najbolje je da otvoreno razgovarate sa partnerom.

Zdravlje – Bolovi u nogama i problemi sa venama.

JARAC (22. 12. – 20. 1)

Posao – Okruženi ste osobama koje ne ulivaju poverenje, ne samo da vam ne pomažu, naprotiv, samo vam odmažu. Koju god odluku da donesete, očekuje vas kajanje, što nagoveštava Saturn, vladar vašeg znaka. Oslonite se na osobu koja vam je istinski prijatelj. Ona će vam savetima pomoći da iz izvesnih događaja izvučete maksimum.

Ljubav – Burni emotivni izlivi čine vezu sa voljenom osobom veoma dinamičnom. Ne prikrivate osećanja i partnera stalno bombardujete strašću.

Zdravlje – Ukoliko uspete da ustalite obroke i da se redovno hranite, rešićete probleme sa stomakom.

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)

Posao – Posao vam je jako dosadio, jer se ništa interesantno ne događa. Ali, ne kukajte previše – bar vam je novčanik pun. Krajnje je vreme da se okrenete duhovnosti. Ukoliko svu pažnju usmerite na materijalna dobra, bićete skloni destrukciji. Vaša slaba strana je otpor prema promenama. Radije trpite neugodnosti nego da učinite mali napor da biste ih izbegli.

Ljubav – Sa Devicom je veza toliko idilična da vas polako opterećuju misli da to neće još dugo potrajati. Previše analizirate osećanja, opustite se i uživajte u ljubavi.

Zdravlje – Najviše će vas mučiti stomačne tegobe i zadržavanje tečnosti u organizmu.

RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao – Sa lakoćom obavljate poslove i postižete zavidne rezultate. Na saradnike i okolinu delujete pozitivno, jer ste raspoloženi svakome da pomognete. Finansijska situacija je solidna, ipak, pokušajte da budete štedljiviji, jer olako trošite novac. Tokom celog perioda imaćete veliku potrebu da investirate u nove poslovne projekte.

Ljubav – Idealizujete partnera, još ne uviđate njegove mane, a kada ih budete spoznali – biće kasno.

Zdravlje – Mogući su problemi sa srcem i hormonima

(novosti)