VELIKI NEDELJNI HOROSKOP za period od 11. do 18. septembra 2016. godine (LJUBAV, POSAO, ZDRAVLJE)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

OVAN (21.3.-20.4)

Posao – Izbegavajte sudske sporove, jer mogu biti dugotrajni i ne ulazite u nove poslove, jer su male šanse da se realizuju. Kvadrat Marsa i Merkura nagoveštava nepovoljnost za većinu pisanih dokumenata. Zato, vodite računa o legalnosti svih poslova.

Ljubav – Sedmo polje je aktivirano Venerom i Jupiterom što ukazuje na brojne mogućnosti u emotivnom životu. Slobodni pripadnici znaka su na pragu veze sa osobom koja ima veze sa inostranstvom.

Zdravlje – Bolovi u donjem delu leđa nisu povezani sa kičmom nego su refleksni.

[adsenseyu4]

BIK (21.4.-21.5)

Posao – Prisustvo Venere, vladara vašeg znaka, u svom drugom domicilu nagoveštava daće sve ubrzo doći na svoje mesto, posebno kad je reč o poslu i prihodima. Stabilni aspekti Venere sa Marsom i Saturnom donose nekoliko novih mogućnosti za uspešne poslovne projekte.

Ljubav – Povoljan aspekt Venere i Marsa odraziće se i na polju emocija i partnerstva. Upoznaćete nekoliko izuzetno zanimljivih osoba, što će za vas biti prilično komplikovano, jer nećete znati koju da izaberete.

Zdravlje – Budite oprezni tokom celog perioda, jer postoji mogućnost povređivanja ekstremiteta i zglobova.

boje

Foto: Dnevne.rs /pixabay

BLIZANCI (22.5.-21.6)

Posao – Retrogradni hod vladara znaka, Merkura, znači da će većina poslova ići u suprotnom pravcu od željenog. Krajnje je vreme da povedete više računa o tome kome se poveravate, jer lako možete postati žrtva spletki i ogovaranja.

Ljubav – Komplikovanim aspektima Marsa i Saturna u vašem polju partnerstva pridružuju se Jupiter i Venera što pravi dodatnu konfuziju. Mogućnosti u emotivnom životu izgledaju gotovo savršeno. Ali, većina će se na tome i završiti – ostaće samo mogućnosti.

Zdravlje – Obratite veću pažnju na ishranu, posebno smanjite slatkiše.
RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao – Mesec, vladar znaka, početkom perioda naći će se u Jarcu, vama suprotnom znaku i nagoveštava situaciju kada ćete biti izloženi sudu okoline.

[adsenseyu1]

Ljubav – Privlačite mnoge osobe iz okruženja, ali među njima nema one koju priželjkujete. Vladar polja partnerstva nalazi se pod uticajem i dobrih i loših aspekata trpi, što znači da ćete biti u situaciji kada je sve moguće. Potrudite se da još malo zadržite postojeće stanje i tako odložite promene, ali i probleme u ljubavnom životu.

Zdravlje – Depresivna stanja ponekad su odraz slabe volje, ali i određenih bolesti.

LAV (23. 7. – 22. 8)

Posao – U ovom periodu zvezde će biti najviše naklonjene onima koji se bave finansijskim posovanjem. Došao je trenutak da revidirate prethodne poslovne aranžmane, ali i da regulišete nerešena finansijska pitanja, odnosno dugovanja. Nemojte olako prihvatati nove poslove, dok ne proverite o čemu se radi.

Ljubav – U utorak i sredu možete očekivati bitno i netipično dešavanje vezano za emotivni život. Slobodni pripadnici znaka verovatno će tih dana ući u novu vezu.

tegla

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Zdravlje – Stres nije bolest nego stanje, ali može da izazove mnoge zdravstvene probleme. Boravak u prirodi pomoći će vam da postignete unutrašnju harmoniju.

DEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao – Često ste neodlučni, sa saradnicima se ne razumete, kao da pričate drugim jezikom, što je tipično kada je Merkur, vladar znaka u retrogradnom hodu. Izbegavajte dokazivanja u pogrešnom trenutku, sa pogrešnim osobama i na pogrešnom mestu. Potrudite se da u ovom periodu rešite zaostale finansijske probleme.

Ljubav – Vladar polja partnerstva i braka je promenio znak, pa vas očekuju uzbudljiva događanja na emotivnom planu. Iako je period nestabilan, bićete u prilici da upoznate neke zanimljive osobe, ali ne očekujte ništa spektakularno.

Zdravlje – Dobro se osećate.

VAGA (23. 9. – 22. 10)

Posao – Aspekti planeta ukazuju na poslovnu ekspanziju. Zbog jednog projekta prilično ste nesigurni, ali bez razloga, jer se Venera, vladar vašeg znaka nalazi na svom terenu, a i Jupiter će joj se uskoro pridružiti.

[adsenseyu1]

Ljubav – Dobar aspekt Venere, vašeg vladara sa Marsom, koji upravlja sedmim poljem ukazuje na povoljnu emotivnu situaciju, kako na kraće tako i na duže veze. Samo nemojte da ulazite u nemoguće aranžmane, tajne veze sa zauzetim osobama.

Zdravlje – Srčane smetnje su posledica promenljivog krvnog pritiska. Izbegavajte sukobe i osobe koje vam se mešaju u život – bićete zdraviji.

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

Posao – Nalazite se pred značajnim promenama. Pokušajte da budete realni i ne očekujte previše, jer ćete se u protivnom razočarati. U vašem polju novca, Mars, vladar znaka zauzima jaku poziciju, ali kako je tu i Saturn, nećete imati novca koliko vam je potrebno. Srećom, u vašem okruženju postoje osobe koje su spremne da vam pomognu.

Ljubav – Venera, vladar vašeg sedmog polja, u dobrim je aspektima sa Marsom i Jupiterom. Neki pripadnici znaka biće u dilemi za koju osobu da se opredele.

Zdravlje – Toliko ste okupirani poslom da nemate vremena da razmišljate o zdravlju.

vreme

Foto: Dnevne.rs

STRELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao – U fazi ste stalnog preispitivanja i razmišljanja o tome šta da učinite kako biste poboljšali finansijsku situaciju, koja vam već duže izmiče kontroli. Iako su Mars i Saturn trenutno u dobrim aspektima sa većinom drugih planeta, nije dobro kada se nađu u jednom znaku, a kod vas su prisutni već dugo, što vam jako komplikuje život.

Ljubav – Veza u kojoj se trenutno nalazite je u krizi. Tako će biti sve dok se Merkur, vladar polja partnerstva, nalazi u retrogradnom hodu.

Zdravlje – Mogući su bolovi u nogama i problemi sa venama i zglobovima.

JARAC (22. 12. – 20. 1)

Posao – Mesec u Jarcu, kojim počinje period, čini vas nekritičnim i osetljivim na uticaje sa strane, pogotovo kada je reč o donošenju važih poslovnih odluka. Koju god odluku da donesete, nećete biti zadovoljni, što simbolizuje prisustvo Saturna, vladara znaka u vašem dvanaestom polju.

Ljubav – Burni emotivni izlivi nisu vaš stil u odnosu s partnerom, ali tokom ovog perioda biće i takvih dešavanja. Venera u vašem polju posla ukazuje na međusobnu privlačnost sa osobama iz poslovnog okruženja.

Zdravlje – Korigujte ishranu i ustalite obroke, jer je to najbolje za zdravlje.

[adsenseyu2]

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)

Posao – Budite aktivniji, pogotovo od sredine perioda, jer će se steći uslovi za dobru poslovnu promenu. Prolazak Meseca kroz vaš znak, podržanog trigonom sa Jupiterom i Venerom, doneće nove susrete i poslove. Vaša slaba strana je otpor prema promenama.

Ljubav – Usmereni ste prema osobi koja je udaljena, pa vidite samo ono što vama odgovara, a ignorišete nedostatke. Bolje bi bilo da se osvrnete oko sebe, jer u neposrednoj okolini imate bolju varijantu, ali je ne prepoznajete. Pripadnike znaka koji su u vezi ili u braku očekuje kratkotrajna kriza.

Zdravlje – Manji stomačni problemi.

RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao – Promene koje vas očekuju u ovom periodu biće toliko sveobuhvatne da će vam prilično zakomplikovati život, ne u smislu problema nego većih poslovnih mogućnosti i izbora. Ali, zbog nedostatka iskustva nećete znati šta da izaberete.

Ljubav – Retrogradni Merkur, vladar polja partnerstva, nagoveštava da ćete biti u prilici da ispravite greške iz prošlosti sa osobom s kojom ste u vezi.

Zdravlje – Zbog zadržavanja tečnosti u porganizmu koristite diuretike i više se krećite.

(Dnevne.rs /Izvor: Mihailo Čukić, Novosti)