VELIKI NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 12. NOVEMBRA 2017: Veći novčani dobitak za Strelca, ljubavni izazovi za Devicu, Škorpija igra na sigurno (ASTROLOGIJA)

zalazak

Foto: Dnevne.rs /pixabay

U ovom periodu zvezde će biti najnaklonjenije Škorpijama, Jarčevima i Vagama a šta vaš znak očekuje na polju ljubavi, karijere i zdravlja saznajte u nedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.

OVAN

LJUBAV: Možda ste očekivali nešto drugo od onog što živite i osećate, ali to je samo delimična i prolazna zbrka s kojom se trebate suočiti na vešt način. Uz malo truda vi ćete izazove pretvoriti u veliku sreću za oboje.

KARIJERA: U poslu ćete se meriti s drugima, a povremeno i nadmudrivati. Ne insistirajte na svojim idejama, jer vas drugi ovog puta neće potpuno razumeti. Izdržite. Nećete čekati dugo. Vaši šefovi imaće velike apetite, ali vam se neće svideti.

ZDRAVLJE&SAVET: Opuštajte se uz dobru muziku.

[adsenseyu5]

BIK

LJUBAV: Oslobodite se prevelikih ljubavnih očekivanja, jer vam pozicija planeta u tom smislu donosi male prilike. Nije doduše isključeno da se od svega razvije i dublji odnos, ali ne odmah. Zato budite mudri i staloženi koliko god možete.

KARIJERA: Nakon što ste rešili jedan problem, od sada ćete raditi s manje napetosti i s više ugodnosti. Ipak, i dalje će biti malih provokacija. Zato budite budni i oslonite se na samokontrolu. Takođe ne postavljate suvišna pitanja.

ZDRAVLJE&SAVET: Prošetajte pre spavanja. San će biti kvalitetniji.

OTKRIVEN RAZLOG RAZVODA? Mala Tara ima samo 3 meseca, a Rasta u stanu OVO radi..

BLIZANCI

LJUBAV: Oni koji su još sami još uvek će čekati svog princa na belom konju, ali će polako shvatati da ga nema niotkuda. To će im verovatno doneti još poneku ljubavnu frustraciju ili okrenutost prema samima sebi. Neka preispitaju svoja očekivanja.

KARIJERA: Da bi poboljšali ono što radite, morate se otvoriti i više sarađivati s drugima. Stav da je neko bogom dan nije dobar, a pogotovo kad to mislite za sebe. Poradite na samoanalizi i sve će vam biti jasnije, a onda i lakše. Posebno ako ste šef.

ZDRAVLJE&SAVET: Neki će putovati. Radujte se.

[adsenseyu1]

RAK

LJUBAV: Mnogi će proverenim potezima pokušati da ispune svoja ljubavna očekivanja. Partner ili ona osoba koju pokušavaju da osvoje katkada će ih blokirati, ali ne trajnije. Biće uspona i padova, a samo od upornosti zavisi da li će ostvariti svoj cilj.

KARIJERA: Nije potrebno žuriti niti otkrivati sve adute, jer se neke stvari još bistre. Nemojte se potpuno eksponirati, ali možete da radite u tišini i prema pravilima igre. Strpljivo čekajte svojih pet minuta. Ako vam je teško, nađite vedre ljude.

IZRADA NATALNE KARTE: Aplikacija koja vam besplatno izrađuje kompletnu natalnu kartu

ZDRAVLJE&SAVET: Neki će se zainteresovati za fotografiju.

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

LAV

LJUBAV: Prvi deo nedelje doneće poneku privatnu frustraciju ili prepreku za ljubav. Izdržite, a najviše zato jer od sredine sedmice počinje povoljnije ljubavno razdoblje kad će stvari polako dolaziti na svoje mesto. Uz uslov da ih ne forsirate.

KARIJERA: Doći će do poboljšanja u vašoj radnoj sferi. Neće to još biti bajka, ali biće sasvim vidljivo da stvari počinju da se sređuju. Istovremeno ćete osetiti i kako vam se vraća snaga. Postajete efikasniji. Dobijate vizije.

ZDRAVLJE&SAVET: Sad znate kako se može živeti kvalitetnije.

 

DEVICA

LJUBAV: Još par dana imaćete osećaj kao da vas ljubav mimoilazi, ali od sredine sedmice neke će prepreke jednostavno nestati.

S druge strane, pojaviće se i izazovne situacije kad ćete biti u poziciji da branite ono što ste postigli.

[adsenseyu4]

KARIJERA: Intenziviraće se komunikacije i kontakti sa saradnicima iz drugih gradova. Možda ćete i putovati. Sve će vam podići samopouzdanje, pa ćete raditi predanije i vući smelije poteze. Biće i onih koji će usavršavati jezike.

ZDRAVLJE&SAVET: Sve ćete se više kretati što je dobro.

 

VAGA

LJUBAV: Opuštenost i neobaveznost biće vaši aduti za uspešno zavođenje osoba suprotnog pola. Ponekad ćete za druge biti neuhvatljivi. Ipak, predajte se onom kog volite, a najviše zato da kasnije ne bi zažalili. Ljubav više nije daleko.

KARIJERA: Oni koji su se iskreno preispitali, znaju šta im je činiti i krenuće tim smjerom. Isto bi im moglo doneti veliki napredak i otvaranje nekih vrata koja će se kasnije pokazati značajnijim nego što se to sada čini. Treba biti otvoren.

ZDRAVLJE&SAVET: Sarađujte s neizbežnim.

PREŠLI DA ŽIVE IZ GRADA NA SELO: Njihov pas je lajao neprestano, a kada su saznali zbog čega, ni SVEŠTENIK im nije pomogao!

ŠKORPIJA

LJUBAV: Oni koji vole voleće intenzivno, a druga strana će im uzvraćati malo manje intenzivno. Ipak, neka prihvate ono što imaju, jer nismo svi u paru uvek u istoj fazi. Samci neka budu strpljivi jer ništa se ne događa preko noći.

KARIJERA: Verovatno ćete ići na sigurno jer će vam ne tako davna iskustva govoriti da tako postupate. Ipak, možete se okuražiti i na smelije poteze. Nije sve tako teško kao što vi vidite. Biće nekih kolega koji će vam pružiti podršku, a to raduje.

ZDRAVLJE&SAVET: Moguća su lepa putovanja.

 

STRELAC

LJUBAV: Možda će vam izgledati kao da vam ljubav svako malo izmiče iz ruku. To će vas živcirati i rastužiti. Treba da shvatie da nije sve u vašem nastupu, nego da i druga strana ima neka svoja prava. Niko ne voli da bude tlačen, pa tako ni vaša ljubavna meta.

KARIJERA: Nećete zapostaviti nijednu sitnicu. Vaša preciznost biće pohvaljena. Ovih dana imaćete priliku da pokažete koliko ste originalni. Inventivnosti će probuditi ne samo vas, nego i vaše kolege. Razmišljaćete o novom stilu poslovanja.

ZDRAVLJE&SAVET: Moguć je malo veći finansijski dobitak.

[adsenseyu1]

JARAC

LJUBAV: Malo je verovatno da ćete se osećati usamljeno. Mnogi će uživati u vašem društvu, a na vama je da pametno birate. Jarčevi u vezi će obnoviti svoj odnos na romantičan način i malo je toga što njihovoj ljubavi može stati na put.

KARIJERA: Kad se čini da ne može bolje, vi ste onaj koji uverava sve druge oko sebe da može. To ćete ovih dana i pokazati i dokazati. Držite se onog što ste zamislili i sprovedite to u delo bez skretanja s puta. Vaša hrabrost će doneti rezultate.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite na sport koji vam prija.

Dve zemlje “NESTALE” sa najnovijeg spiska zemalja koje su priznale Kosovo! (INFO)

VODOLIJA

LJUBAV: Vaša potreba za sigurnošću biće jaka. Zato će mnogi pristajati i na kompromise. Ipak, shvatićete da ne postoji garancija ni za šta na svetu, pa će vas ta spoznaja zapravo opustiti. Nakon toga postavićete se prema ljubavi na nov način.

KARIJERA: Svoj poslovni interes polako ćete prebacivati na finansijske teme jer će od njih zavisiti većina stvari. Sad će se ostvariti neki zakonski temelji da možete zavrteti nešto u spomenutom smislu. Mnogi će profitirati.

ZDRAVLJE&SAVET: Nemojte žuriti, prvo sagledajte s čim raspolažete.

mesečina

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

RIBE

LJUBAV: Veći deo sedmice provešćete u zanimljivom društvu koje će vas zaista osvežiti. Brige i prepreke iz drugih područja života lako ćete prevazilaziti zajedno kroz humor i šale. Oni koji su još sami biće otvoreni za nove ljude koje će rado prihvatati.

KARIJERA: Vaš poslovni interes polako se preusmerava na istraživanja. Ono što ste postigli, tu je, ali sad na dnevni red dolaze neke neispitane ili skrivene stvari. Neki će pokušati da dosegnu svoje snove kroz sasvim neobičan put.

ZDRAVLJE&SAVET: Verovatno će se vaši snovi intenzivirati.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs / besnopile.rs /Izvor: ehoroskop.net)

[adsenseyu2]