Veliki nedeljni horoskop od 3. do 9. septembra 2018: Ribe na pragu zaljubljivanja, Lav ima nerealna očekivanja, Jarac može sve (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Šta očekuje sve horoskopske znake u ovom periodu saznajte u ovonedeljnom horoskopu, Ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Budite blagi s voljenom osobom i ne uzimajte okolnosti koje vam ne idu uvek na ruku previše ozbiljno. Vremena su takva da bi trebalo da se prilagođavate. Oni koji to učine bolje i prihvate poneki kompromis biće srećniji. Razmislite.

KARIJERA: Pred vama su izazovi diplomatije i tolerancije. Samo uz primenu takvih veština možete uspeti. Samostalni rad ili teranje po svom trenutno vam nisu dobro postavljeni. Ključ uspeha za vas nalazi se u saradnji s drugima oko sebe.

Pročitajte i  Nedeljni horoskop od 20. do 26. avgusta 2018: Jarac voljen, Ovan borben, Devica uzima stvar u svoje ruke i daje sve od sebe

ZDRAVLJE&SAVET: Posvetite se onom što volite.

BIK

LJUBAV: Male brige u privatnom životu biće ublažene dobrim uticajima u drugim područjima života. Mnogi će pobeći u svoj posao ili društvo prijatelja i tamo će ostati dok ne naiđu na neko obećavajuće privatno zanimljivo dešavanje. Puno ćete pričati sa svima.

KARIJERA: Verovatno ćete izbiti u prvi plan. Na vama je da radite i pokažete šta znate. Okolnosti, ljudi i događaji ići će vam na ruku. Mnogi će dobiti onu pravu priliku koju su dugo čekali. Ako budu profesionalni, uglavnom će pobeđivati.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne razbijajte glavu sitnicama.

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

BLIZANCI

LJUBAV: Ovih dana mešaćete dva privatna stila: jedan je senzacionalan, atraktivan, s puno ljudi, a drugi je tih, povučen, običan, svakodnevan. Ponekad ćete biti glavna meta udvarača, a već drugog dana obična osoba koju primećuju samo prijatelji. Bićete dobro.

KARIJERA: Kako ćete ovih dana dobiti potrebne informacije, počećete da radite s određenom lakoćom. Mali napori biće povezani s komunikacijama, ali sve ćete lakše izlaziti i s tom temom na kraj. Pokazaćete da ste dorasli zadacima. Nekima ćete biti primer.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite ono što zaista jeste.

RAK

LJUBAV: U društvu voljene osobe vi ćete verovatno nalaziti utehu i mir nakon burnih radnih sati. Oni koji su još sami teško da će nakon posla naći dodatnu energiju za ljubavna osvajanja. Radije će se opuštati u tišini ili u krugu dragih im prijatelja.

KARIJERA: Ojačaće korespondencija s kolegama koji nisu iz vašeg mesta rada. Povezaćete se sa njima i razmenjivaćete poslovna isustva. Neki će zbog posla i putovati. To će ih osvežiti i probuditi u njima nove poslovne ideje.

ZDRAVLJE&SAVET: Vaši talenti čekaju da se pokrenu.

LAV

LJUBAV: Imaćete dobar vetar u leđa većim delom sedmice. Nemojte samovati, nego idite među ljude. Oni će vas rado prihvatati i još više želeti u svom društvu. Verovatno ćete imati i mnogo udvarača. Bićete otvoreni i elokventni prema svima.

KARIJERA: Čekate da drugi daju svoj sud o onom što ste uradili zajedno sa svojim saradnicima. Oni će vas podržati, ali vi sami od sebe zahtevaćete još više. Ponekad će vaša očekivanja biti nerealno visoka. Budite realniji.

ZDRAVLJE&SAVET: Osigurajte sebi kvalitetan san..

DEVICA

LJUBAV: U svojim privatnim odnosima bićete otvoreni i opušteni. Spremnost da verujete drugima vratiće vam se na najbolji mogući način. Ne samo da ćete vi imati poverenje u partnera, nego će biti i obratno. Budite svesni i čuvajte to.

KARIJERA: Vaš uticaj u poslu biće utemeljen na vašoj stručnosti i profesionalnosti. Ovih dana još ćete čekati neke informacije od saradnika koje mogu uticati na dalji razvoj posla, ali generalno uzevši, sve je pod kontrolom i razvija se dobro.

ZDRAVLJE&SAVET: Dugoročno gledajući, možete biti zadovoljni sobom.

 

VAGA

LJUBAV: Uticaji ljubavnih planeta na vaš privatni život ovih će dana biti šareni. Čas će vam se činiti da je moguće baš sve, a drugog časa da nije moguće ništa. Biće potrebna dobra sposobnost prilagođavanja kako biste izdržali sve ove raznolike izazove.

KARIJERA: Moguće je da ćete dobiti povećan obim poslova, ali kako će isti biti sasvim zanimljivi, pa čak i prijatni, verovatno ćete u svim tim radnim zadacima uživati. Neki će istraživati nove finansijske kombinacije i razmišljaće o ulaganjima.

ZDRAVLJE&SAVET: Raste vaše interesovanje za alternativu.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Uglavnom ćete više razmišljati o ljubavi, nego što ćete ljubiti. Neki će osećati iskušenje tajne ljubavne veze. Biće drugih koji će vas pozivati u svoje društvo, ali nećete biti sigurni koji im je motiv. Ne morate uvek sve znati unapred.

KARIJERA: Koliko ste dugo maštali o velikim poslovnim potezima, toliko sad imate prilike da pokažete svoje poslovno umeće ili znanje. Verovatno će se povećati vaš uticaj na druge u poslu, a na vama je da to prihvatite. Spremni ste za takvo nešto.

ZDRAVLJE&SAVET: Pokažite koliko ste profesionalni.

STRELAC

LJUBAV: Vaši privatni odnosi razvijaće se dobro. Male sumnje biće prolaznog karaktera, pa im nemojte pridavati značaj. Objektivno, vrata nečijeg srca vama su otvorena. Ne pravite sami sebi zatvoren put, nego idite tamo gde osećate da pripadate.

KARIJERA: Sledeći svoj put doći ćete do faze kad treba da budete na usluzi drugima. Upravo ta vrline vredna osobina doći će do izražaja ovih dana i to najviše zato jer će se situacija razviti u tom pravcu. Oslonite se na svoje znanje.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite tamo gde vas iskreno zovu.

 

JARAC

LJUBAV: Osećaćete se prilično sigurno u svojoj vezi. Bićete spremni na razne ludorije, pa i rizike jer znate da vas voljena osoba voli najviše na svetu. Čak i ako zabrljate, biće vam oprošteno. Oni koji su još sami pleniće pažnju drugih svojom kreativnošću.

KARIJERA: Pred vama je sve otvoreniji put za razvoj na profesionalnom planu. Kod nekih će se to pokazati kao sve bolje povezivanje i saradnja s ljudima iz struke ili sa strancima. Biće i onih koji će zbog posla istraživati nešto sasvim nepoznato.

ZDRAVLJE&SAVET: Osećate da je u vama kapacitet.

 

VODOLIJA

LJUBAV: Uglavnom ćete se snalaziti kako znate i umete. Jednog dana biće sjajno, a drugi nikako. Najbolje je da se ovog drugog dana osamite. Ne ulazite u rasprave jer one neće dobro završiti. Ono dobrog vremena između vas i voljene osobe provedite u ljubavi.

KARIJERA: Uspeh će biti nadohvat ruke, ali kad malo bolje razmislite, primetićete da svemu tome nedostaje pravi sadržaj. Spolja sjaj, iznutra praznina. Oni zreliji među vama biće tužni, ali i podstaknuti da posao organizuju kvalitetnije.

ZDRAVLJE&SAVET: Definišite svoje stavove.

 

RIBE

LJUBAV: Pred vama su dani bogati izlascima i zabavama. Mnogi će poboljšati svoj društveni život, sretaće zanimljiva lica, a biće i onih koji će biti na pragu zaljubljivanja. Koliko vi mislite na drugu stranu, toliko će i ona misliti na vas..

KARIJERA: Širite poslovne kontakte. To će vas osnažiti i podstaći da još predanije radite dalje. Cenite svačiji trud, ali otvorenost i povezivanje s drugima smatraćete pre svega svojom zaslugom. Ipak, pohvalite i druge kad treba.

ZDRAVLJE&SAVET: Nije zlato sve što sija.

(Dnevne.rs /besnopile.rs /Izvor: ehoroskop.net/ astrosudbina.com)