VELIKI NEDELJNI HOROSKOP OD 23. DO 29. APRILA 2018: Škorpija osvaja samopouzdanjem, dinamični dani na poslu za Ribe, Lav u zanimljivoj ljubavnoj fazi (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Rakovi, Vage i Bikovi biće miljenici planeta u ovom periodu a šta vaš znak očekuje po pitanju ljubavi, posla i zdravlja, kao i kakav savet astrolog ima da vam da saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.

OVAN

LJUBAV: Malo bolji vetar u leđa nego do sada u ljubavnom životu osvežiće vašu vezu.

Zato dajte sve od sebe da osigurate kvalitetan odnos s osobom do koje vam je stalo. Biće malih nervoza i nesporazuma, ali nemojte im pridavati značaj.

KARIJERA: Pred vama su izazovi kreativnosti i hrabrosti. Samo uz primenu takvih veština možete uspeti. Povučenost ili mehaničko odrađivanje stvari trenutno vam nisu dobro postavljeni. Ključ uspeha za vas nalazi se prihvatanju izazova.

ZDRAVLJE&SAVET: Nađite sadržaje koje volite.

BIK

LJUBAV: Bez obzira na ne uvek najpovoljnije ljubavne prilike, vi ćete biti optimista. Zato nećete samovati, nego ćete ići među ljude. Oni će vas rado prihvatati zbog pozitivnog stava. Tako ćete sami svojim ponašanjem poboljšati svoj privatni život.

PUN MESEC U ŠKORPIJI 30. APRILA 2018: Sve odluke koje donesete u ovom periodu su vaše podsvesne želje i odraz vaših osećanja ali očekujte ljubomoru, zavist i opsednutost (ASTROLOGIJA)

KARIJERA: Sve što radite nekako će odlaziti u senku. Ipak, kako ćete biti potpuno svesni svojih prethodnih uspeha, to što niste u prvom planu neće vam smetati kao što bi to bilo inače. Ne mogu se sve kockice baš složiti u isto vreme.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite strpljivi u svemu.

BLIZANCI

LJUBAV: Voljena osoba zračiće više nego vi, pa joj slobodno prepustite neka vas vodi. Ona će ovih dana daleko bolje osmisliti vaše zajedničko vreme nego vi sami. Prepustite joj se s poverenjem. Budite poput deteta i uživajte u životu.

KARIJERA: Čekate da drugi daju svoje mišljenje o onom što ste uradili zajedno sa svojim saradnicima. Oni će vas podržati, ali vi sami od sebe zahtevaćete još više. Ponekad će vaša očekivanja biti nerealno visoka. Budite realniji i ljubazniji.

ZDRAVLJE&SAVET: Obratite pažnju na kvalitet ishrane.

RAK

LJUBAV: Oni koji su već u vezama trudiće se da što više učvrste svoj odnos s voljenom osobom. Proradiće još neka mala pravila i utemeljiće stabilnije kriterijume međusobnog ponašanja. Oni koji su još sami neće previše izlaziti, ali biće dobro.

KARIJERA: Verovatno ćete imati povećan obim poslova, ali kako je karakter većine toga vama zanimljiv, neće vam biti teško da radite. Problem će biti u nedostatku energije, pa se pripremite kroz što bolji plan i štedite svoje snage.

ZDRAVLJE&SAVET: Raste vaše interesovanje za brigu o zdravlju. Naspavajte se.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

LAV

LJUBAV: Nalazite se u zanimljivoj ljubavnoj fazi u kojoj neće nedostajati ni strasti, ali ni opuštenosti u odnosu s osobom koju volite. Neki će rado izlaziti i s prijateljima. Uglavnom, malo je onih koji će biti sami. I oni će rado krenuti među ljude.

KARIJERA: Možda još čekate odgovore na neka pitanja. Kako će oni zasad izostati, moraćete se snaći s onim što znate i imate. Za vas to neće biti neki problem, ali biće onih koje ćete i dalje morati da upućujete. Pomozite im svojim znanjem.

ZDRAVLJE&SAVET: Čovek je čoveku lek.

DEVICA

LJUBAV: U idućim danima doći će do postepenog poboljšanja u vašem emotivnom životu. Ljudi će opet postati otvoreniji prema vama, a i obratno. Mnogi će svoju vezu obnoviti nekim izlaskom na lepo mesto. Samci će se opet probuditi i izaći iz kuće.

KARIJERA: Moguće je da će izaći na videlo nešto što se dugo čekalo. To će uzrokovati novi vetar u leđa vama, ali i pokrenuće posao u novom smeru. Svi će se prilagođavati. Vi ćete biti osoba od poverenja. Nekima ćete biti primer kako treba raditi.

ZDRAVLJE&SAVET: Istraživaćete sve oko sebe.

CECA KITIĆ OTKRIVA! Imam penziju 1.500 evra, ali to ne može da mi pokrije troškove: Slala sam SMS Dačiću da mi pomogne, nikad mi nije odgovorio!

VAGA

LJUBAV: Bogatstvo koje sad živite reflektuje se na vaše emotivne odnose raznoliko. Možete bežati, možete trpeti, možete se ironično smejati. Vi ćete verovatno prolaziti sve te reakcije, ali snagu ćete uvek crpeti iz svoje ljubavi i međusobnog poverenja.

KARIJERA: Biće još nekih malih borbi čiji će rezultat zavisiti od vaše sposobnosti da sarađujete sa drugima. Biće potrebno malo strpljenja, a to će vas živcirati. Od vas zavisi kako ćete se nositi s postavljenim zahtevima. Budite profesionalni.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne može se ništa na silu.

 

ŠKORPIJA

LJUBAV: Uverljivost kojom ćete zračiti privlačiće čak i one koji vam inače nisu skloni. Ako tražite srodnu dušu i još ste sami, oslonite se u potpunosti na svoje samopouzdanje. Čak i ako u početku sve ne bude išlo glatko, stvari će se razviti u vašu korist.

KARIJERA: Konačno će se drugi pokrenuti. Informacije koje ste već neko vreme čekali od njih stići će. To će razbistriti neke stvari u samom operativnom nivou posla, pa ćete početi da radite lakše, jasnije i znaće se šta je čiji zadatak.

ZDRAVLJE&SAVET: Neki uživaju s prijateljima.

 

STRELAC

LJUBAV: Pomišljaćete da ste mogli da učinite i više, ali nema razloga da budete nezadovoljni. Sad ćete svoje snage usmeriti na učvršćivanje onog što ste postigli u privatnom životu. Malo manje dešavanja, više intimnosti i sve vam na kraju ide u prilog.

KARIJERA: Biće sve više poslova, a posebno onih uslužnog karaktera. Ponekad od svega nećete moći da predahnete, ali najviše će vas živcirati što će neke vaši kolege ili saradnici funkcionisati i više nego aljkavo. Pokušaćete da ih usmerite da rade savesnije.

ZDRAVLJE&SAVET: Redovno se odmarajte.

žena

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

JARAC

LJUBAV: Okolnosti će vam u privatnom životu uglavnom ići na ruku. Voljena osoba će vas podržavati, premda će povremeno dolaziti do manjih verbalnih nesporazuma. Istovremeno će se pojaviti i mnoge lepe ljubavne prilike za one koji su još sami.

KARIJERA: Dva koraka napred, pa jedan prema nazad. Tako bi mogla da se opiše vaš radna sedmica ovih dana. Ipak, kad saberete sve, otišli ste barem jedan korak napred, a i to je nešto. Razmislite o svojim ambicijama i planovima. Da li su realni?

ZDRAVLJE&SAVET: Idite tamo gde vam je dobro.

 

VODOLIJA

LJUBAV: Bićete sve skloniji skrivanju svojih pravih osećanja. To će katkada izazivati zbrku u odnosima jer drugima nećete biti jasni. Pazite da takvim stavom ne propustite dobru ljubavnu priliku ili da neko ne odustane od udvaranja prema vama.

KARIJERA: Nastavljate da razvijate sve bolju poslovnu budućnost. Ostalo je još malo vremena da se dovrše pripreme. One neće još biti potpuno gotove ove sedmice. Neka vam to ne živcira, jer i sami vidite da sve ipak ide bolje nego što ste očekivali.

ZDRAVLJE&SAVET: Zanemarite male brige.

 

RIBE

LJUBAV: Kako nedelja bude odmicala, vi ćete primetiti da vaši emotivni odnosi sve više počinju da se poboljšavaju. To će vas ohrabriti da budete otvoreniji i da smelije pristupate osobama suprotnog pola. Oni koji već jesu u vezi biće još bliži jedno drugome..

KARIJERA: Niste ni slutili da bi vam moglo krenuti ovako dobro. Povezivaćete se s ljudima i novim saradnicima brže i bolje nego što mislite. Ideje će se razmenjivati intenzivnije, a njihova primena neće biti nemoguća. Pred vama su dinamični dani.

ZDRAVLJE&SAVET: Štedite svoju snagu.

(Dnevne.rs /Izvor: ehoroskop.net/astrosudbina.com)