VELIKI NEDELJNI HOROSKOP! Jedan znak ostvaruje VELIKU ZARADU, a evo ko ima MUKE SA FINANSIJAMA (ASTRO)

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Pogledajte šta vam zvezde poručuju…

Ovan

Očekuju vas jako važne promene vezane za polje privatnog posla, pred vama je neka prekretnica na ovom polju. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete dobru fazu pred sobom.

Na polju zdravlja možete imati probleme vezane za malaksalost, a da biste imali dovoljno energije bitna vam je pravilna ishrana i dobre navike na ovom polju

Bik

Odlučni ste i jasni u komunikaciji, imate neke kratkoročne ciljeve koje možete da ostvarite lako. Na polju ljubavi vas očekuje prilika za početak veze koja bi trajala na duže staze.

Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete da ćete uspeti da rešite tegobe iz prošlosti. Ono što vam ostaje kao večna slaba tačka jeste osetljivo grlo.

Blizanci

Intuitivno reagujete i donosite odluke po sopstvenom osećaju, a očekuje vas i poboljšanje finansija. Na polju ljubavi ste osetljiviji, tražite sigurnost na ovom planu.

Kada je u pitanju zdravlje, moguće je da nećete imati veće probleme, ali će vas pratiti hronični umor, malaksalost i povremeno bezvoljnost. Potrebno vam je da više spavate.

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Rak

Mnogo toga se dešava sada kod vas. Niste spremni da sve te događaje ispratite odjednom – nije vam lako. Moguće je da ćete na polju ljubavi imati neko razočarenje.

Pazite na svoje zdravlje jer ćete biti podložni tegobama koje su vezane za glavu, oči i stomak. Generalno ste osetljivi i razni problemi bi mogli da vas prate danas

Rak

Mnogo toga se dešava sada kod vas. Niste spremni da sve te događaje ispratite odjednom – nije vam lako. Moguće je da ćete na polju ljubavi imati neko razočarenje.

Pazite na svoje zdravlje jer ćete biti podložni tegobama koje su vezane za glavu, oči i stomak. Generalno ste osetljivi i razni problemi bi mogli da vas prate danas

Vaga

Možete da očekujete napredovanje na polju posla, svojim radom i upornošću ste uspeli da ostvarite mnogo toga. Na polju ljubavi ste spremni za ozbiljnije korake sa voljenom osobom.

Kada je u pitanju zdravlje, moguće je da ćete imati manje probleme vezane za osetljivu kožu, zube i kosu, ali i probleme sa kostima takođe.

Škorpija

Nema razloga da brinete kada je u pitanju posao. Možete da očekujete da će faktor sreće biti na vašoj strani. Emotivno vam sada odgovara veza na daljinu i lepo vam je.

Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete imati baš mnogo energije, pa je zato važno da je adekvatno usmerite kao i da budete fizički aktivni.

Strelac

Pred vama je period u kojem ćete uspeti da rešite finansijske probleme, ali i da neki novac ostavite sa strane.

Na polju ljubavi su tu problemi sa partnerom, koji vam unosi nemir i nepoverenje. Zdravstveno vas očekuju tegobe koje uglavnom mogu da budu vezane za reproduktivne organe ili za krvotok.

horoskop

pixabay

Jarac

Očekuje vas period u kojem ćete imati mogućnost da ostvarite poslovnu saradnju koja će vam biti veoma bitna i korisna. Na polju emocija dajete sve od sebe da zadovoljite partnera.

Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete malaksalost, sklonost ka upalama, probleme sa bubrezima i parnim organima.

Vodolija

Moguće je da ćete u narednom periodu imati više posla nego što ste očekivali i da će vam to predstavljati opterećenje. Na polju ljubavi vas očekuje nezadovoljstvo.

Na polju zdravlja takođe dolaze otežanja sa svih strana i neophodno je da radite na tome. Posetite lekara. Bićete veoma osetljivi i podložni raznim problemima.

Ribe

Možete da pokrenete posao koji neće biti težak za vas, a donosiće vam određenu zaradu. Na polju ljubavi ste spremni na sve kako biste zadržali pravu osobu pored sebe.

Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete da ćete imati manje srčane probleme, povišen pritisak i slične tegobe. Potrudite se da vodite računa o sebi.

         

(Dnevne.rs/Izvor: Alo.rs, Krstarica/A.K.)