VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA KRAJ AVGUSTA: U zavisnosti od znaka možete očekivati flertovanje, avanturu, neki će biti na pragu ozbiljne veze, a neki… (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Na ljubavnom planu prema predviđanjima astrologa, naredna nedelja će biti sve samo ne monotona.

OVAN

Venera iz Blizanaca ukazuje na osobu u blizini koja je zainteresovana za vas bez obzira na status. Ako ste u vezi, lako možete ugroziti postojeći odnos, flertom sa strane.

Slobodni imaju priliku da biraju između dve, podjednako zanimljive osobe. Ne žurite sa odlukom.

BIK

Mars, vladar vašeg polja partnerstva, unosi izvesnu dozu konfuzije u vaš ljubavni život. Iako pravi dobre aspekte sa drugim planetama, prevladava konjunkcija sa Suncem, pa stabilnost veze može biti dovedena u pitanje, ne zbog treće osobe već zbog negativnih crta vašeg karaktera.

[adsenseyu5]

BLIZANCI

Venera iz vašeg znaka ide u susret Saturnu koji već dugo boravi u vašem sedmom polju koje se tiče partnerstva.

Iako su posrednici Merkur i Jupiter u dobrim aspektima, u najboljem slučaju možete da očekujete “mir u kući”, ali situacija je daleko od idealne. Kompromis je neizbežan.

astro

Foto: Dnevne.rs/pixabay

RAK

Venera u dvanaestom polju ukazuje na otvorene mogućnosti za avanturu. Ako ste slobodni, iskoristite priliku za novu letnju romansu koja bi kasnije lako mogla da preraste u nešto više. Ipak, pre nego što se upustite u avanturu, dobro proanalizirajte vrline i mane vaše nove simpatije.

RAZVELA SE I ZVANIČNO: Evo šta je sve dobila Ana Mihajlovski i kome su pripala deca!

LAV

Venera u jedanaestom polju ukazuje na emotivne signale iz neposredne okoline, prvenstveno iz okruženja prijatelja.

Pažljivo procenite situaciju pre nego što se upustite u flert. Budite strpljivi, ne preskačite važne etape u razvoju veze ako ne želite da se kasnije razočarate.

DEVICA

Dobro postavljeni Jupiter koji ujedno vlada poljem partnerstva, u skladnom aspektu sa Venerom donosi dobre vesti i šanse za veliku sreću na ljubavnom planu.

Slobodni će biti u prilici da upoznaju neku veoma intrigantnu osobu i da započnu vrlo kvalitetnu vezu.

[adsenseyu1]

VAGA

Mars u konjunkciji sa Suncem u jedanaestom polju unosi delimičnu konfuziju u vaše emotivne i partnerske odnose. Bićete u prilici da birate između emocija i prijateljstva, ali nećete biti sisgurni čemu da date prednost. Suzdržana reakcija i otezanje situacije mogli bi da vam pomognu da donesete pravu odluku.

LJUBAV IZ RATA: Fotografija Aleksandra i Ivane obišla internet, a ova PRIČA se krije iza nje (FOTO)

ŠKORPIJA

Venera i Mars nisu direktno povezani, ali su u bliskim znacima i bitno je u toj simbolici uvideti najbolja rešenja za postojeće odnose.

Ukoliko ste na pragu nove ljubavne romanse, povedite računa da se sve postavi u startu na svoje mesto.

STRELAC

Venera je u vašem polju partnerstva, pa zato očekujte razne turbulencije na ljubavnom planu ali i šanse za novi početak.

Oni koji su u vezi predstoji flert ili avantura, dok slobodni imaju više od jedne prilike da se upuste u uzbudljivu romansu koja bi mogla da se pretvori u ozbiljnu, trajnu vezu.

[adsenseyu4]

JARAC

Položaj Meseca, vladara vašeg polja emocija, zajedno sa Marsom u istoj kući ukazuje da se ljubavna veza nalazi na ivici.

Hoćete li je spasavati ili nećete zavisi od vas, ali i od toga kako vi sami budete procenili “stanje stvari”. Uradite ono što vam razum nalaže.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

VODOLIJA

Mlad Mesec u vašem sedmom polju i spaljeni Mars prave zaplet po pitanju odnosa. Sve je napeto i traži se dlaka u jajetu da ne bi situacija eskalirala.

Slobodni imaju priliku da naglo i iznenadno uđu u vezu koja odmah postaje vrlo komplikovana.

Stoga budite oprezni, iako vam se učini da ste “naleteli” na osobu iz vaših snova.

SANJATE VOLJENE LJUDE KOJI SU MRTVI: Ovo su razlozi zbog čega nam DOLAZE u snove

RIBE

Vladar sedmog polja, Merkur u dobrom aspektu sa Venerom znak je raznovrsnih “sitnih” dešavanja na polju emocija.

U nedostatku većih uzbuđenja, dok čekate da ljubav zakuca i na vaša vrata, uživajte u druženju sa dragim osobama i lepoti mirne svakodnevice.

(Dnevne.rs /horizontirs /Izvor: Mediji)

[adsenseyu5]