VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP od 10. do 17. OKTOBRA 2020. GODINE: Raka očekuje susret sa starom ljubavi, a Vodolija donosi važnu odluku za romantični život (ASTROLOGIJA)

horoskop

Dnevne

Nedeljni ljubavni horoskop za slobodna i zauzeta srca!

OVAN

Ovnovi će ove nedelje biti okrenuti dešavanjima u svojoj porodici, mnogi će imati susrete sa nekim dragim ljudima, a odnos sa partnerom će se poboljšati.

Slobodni pripadnici znaka krajem nedelje postaju mnogo aktivniji i imaće više novih poznanstava i zanimljivh susreta.

BIK

Ove nedelje kod Bikova će biti naglašen društveni život, mnogo konatakata sa starim i novim osobama može nekima u život da donese ponovo osobu koja im je značila u prošlosti. Kod zauzetih Bikova odnos sa partnerom biće iskreniji, a problemi u vezi će se lakše rešavati.

 

BLIZANCI

Ove nedelje kod Blizanaca je u ljubavnom životu prisutna stagncija. Oni koji su u dužoj vezi biće još ozbiljniji, dok će uzbudljivo biti onima koji se nalaze u tajnim ljubavnim kombinacijama. Slobodni prpadnici zanka mogu sretati nove osobe, ali neke mogu mučiti ljubavne dileme.

 

RAK

Rakove ove nedelje uglavnom prate pozitivna dešavanja na ljubavnom planu. Zauzeti pripadnici znaka uživaće sa partnerom, dok slobodni Rakovi mogu imati šanse da upozanju nove ljude, a moguć je susret sa osobama iz prošlosti, pa bi neki mogli da obnove stare kontakte.

LAV

Lavovi će tek krajem nedelje ponovo živnuti i baciti se u akciju da što pre zadovolje emotivne potrebe. Do tada će mnogima prijati druženje sa prijateljima gde su moguća nova poznanstva, ali i susreti sa nekim osobama iz prošlosti. Neki mogu poželeti da obnove staru vezu.

 

DEVICA

Device ove nedelje sa partnerom mogu razmatrati stare ljubavne teme, a međusobni odnosi biće dinamičniji, ali i nervozniji. Slobodne Device opuštaće se u prijateljskom društvu gde su moguća nova poznanstva. Neki će biti u emotivnoj dilemi i spremaju se na važnu odluku

 

VAGA

Vage ove nedelje ne očekuje previše događaja na ljubavnom planu. Zauzeti pripadnici biće skloni melanholiji i analiziraće svoje emotivne odnose. Više uzbuđenja slobodne Vage mogu da dožive ukoliko budu na putovanju. Krajem nedelje počeće povoljiniji ljubavi period.

ŠKORPIJA

Škorpije ove nedelje mogu biti u ljubavnim problemima ukoliko su u nekoj tajnoj vezi. Neki će razmišljati da li da se iz toga izvuku ili da nastave po starom. Nekima se može dopasti osoba koja ima veze sa inostranstvom. Zauzeti neće imati problema i dobro će se slagati sa partnerom.

 

STRELAC

Strelčevi ove nedelje neće biti naročito uspešni kada je ljubavni život u pitanju. Oni pripadnici znaka koji su u svežim vezama ozbiljno će shvatiti svoju ulogu, dok bi neki pripadnici znaka mogli da imaju susrete sa nekim ko im je značio u prošlosti, pa se neke veze možda i obnove.

 

JARAC

Jarčevima ove nedelje ide sasvim dobro na ljubavnom planu. Slobodni pripadnici znaka imaće nova poznanstava, a moguće su i nove veze.

Zauzeti će sa partnerom oživljavati uspavane emocije. Neki mogu razmišljati o ozbiljnoj odluci koja će uticati na njihov emotivni život.

 

VODOLIJA

Vodolije ove nedelje mogu imati susrete sa osobama koje su im značile u prošlosti, a sa kojoima mogu obnoviti vezu.

Mnogi emotivni odnosi postaće intenzivniji, a zauzeti pripadnici znaka mogli bi da donesu važne odluke vezane za svoj partnerski odnos i ljubavni život.

 

RIBE

Ribe i ove nedelje mogu imati dosta susreta sa osobama iz prošlosti, ali i nekim starim ljubavima, pa bi neki mogli da se odluče i da obnove vezu. Zauzeti pripadnici znaka više će razmišljati o odnosima u svojoj vezi, a neki se mogu spremati na ozbiljnu emotivnu odluku.

 

Dnevne.rs,lovesensa.rs, Conoplja news