VELIKI KINESKI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2015.

horoskopop
Za Tigrove će novembar biti miran mesec pun ljubavi, dok će Zmij eupoznati dosta zanimljivih osoba…

Pacov

Osobama koje su u vezi, prijaće pauza od istih starih stvari. Opustite se, predložite partneru nešto novo kako ne bi zapali u kolitečinu i kako ne bi došlo do raskida. Na profesionalnom planu čeka vas boljitak i moguća povišica.

Bivo

Ako ste u potrazi sa romansom i svojim gospodinom Savršenim velike su mogućnosti da ćete i ga pronaći ako budete dovoljno uporne. Na poslovnom planu čekau vas problemi koji nećete moći da rešite u sledećih 30 dana.

Tigar

Novembar je mesec kada možete uživati u miru i ljubavi. Bivši parovi bi se mogli ponovo zaljubiti, zato ne razmišljajte već dajte još jednu šansu. Novembar je vaš mesec kada ćete držati sve pod kontrolom, pa i stvari na poslovnom planu.

[adsenseyu1]

Zec

Za parove ovo je zgodno vreme da uživate jedno u drugom, dok će slobodni Zečevi imati veliki izbor i prilike. Kada je posao u pitanju, nećete moći da nastavite sa planovima u narednih 30 dana, zato se opustite i nemojte se previše nervirati.

Zmaj

Ukoliko tražite romansu ovog meseca, očekujte kratke romanse i nikakve ozbiljne ponude. Novembar nije mesec za traženje novog posla, bolje čuvaujte stari i sačekajte da uđemo u novu godinu kako bi vam se otvorilo više mogućnosti.

Zmija

Odličan period da upoznate zanimljive osobe, a jedna od njih možda bude baš po vašoj meri. Ne zaboravite da do kraja meseca završite sve obaveze koje ste planirali, jer u decembru nećete imati prostora za to.

Konj

Vaša mantra ovog meseca će biti “Nije zlato sve što sija”. Pazite kako birate, a još više kome poklanjate svoju pažnju i poverenje. U odličnoj ste formi i vaša brilijantna karijera se nastavlja. Povedite malo raučuna oko troškova.

Koza

Ako tražite ljubav, novembar nudi potencijalnog savršenog partnera. Otvorite oči, ali i srce i dopustite da vam ovo bude najlepša jesen. Na profesionalnom planu je za sada sve u redu. Krenite na neki kurs stranog jezika.

Majmun

Novembar će biti vaš mesec za pamćenje. Izlasci, provodi, udvarači…među kojima se i krije onaj jedan zanimljiv intelektualac koji će vam privući pažnju. Povedite računa oko računa i troškova kako ne biste novu godinu dočekali u minusu.

Petao

Zapitajte se šta želite od svoje veze, partnera…Ukoliko on nije ono što želite budite otvoreni i iskreni. Na poslu vas čeka dosta obaveza, ali i moguće unapređenje krajem meseca ako uložite sav svoj trud i napor.

Pas

Provedite mirne trenutke sa voljenom osobom, organizujte romantičnu večeru ili poklonite nešto što odavno planirate…Na poslu vodite računa naročito ako radite na mestu gde rukujete novcem.

Svinja

Vaš mesec da kažete svemu DA! Priznajte svoja osećanja, budite iskreni…Velika verovatnoća da će vas do kraja novembara parnet iznenaditi prstenom ili ponudom koja se ne odbija.

[adsenseyu1]

(cosmopolitan)