VELIKA LJUBAV SLOBODE MIĆALOVIĆ: Duga veze pre braka sa Vojinom

glumica

Foto: Instagram printscreen / sloboda_micalovic_boba

Pre braka sa Vojinom Ćetkovićem, Sloboda Mićalović je bila u dugoj vezi sa čovekom koji je u našoj zemlji poznat po brojnim filmskim i pozorišnim ostvarenjima.

U pitanju je reditelj Jug Radivojević sa kojim je ova lepa glumica bila pre nego što je uplovila u emotivnu vezu, a potom i brak sa Vojinom Ćetkovićem.

[adsenseyu4]

Jug Radivojević je sada u braku sa glumicom Milenom Vasić, a o svojoj nekadašnjoj ljubavi je u jednom intervjuu rekao:

– Izuzetno cenim Slobodu, bili smo u lepoj vezi i drago mi je što se njena karijera odlično razvija. Ja volim žene, u svakom smislu, a naročito glumice jer znam koliko je to težak i zahtevan posao, naročito ako se glumica ostvaruje i kao majka. Moja majka, žena, sestra, sve su glumice, i moguće je da sam često bio upućen baš na žene iz branše jer nisam imao vremena da se družim sa nekim drugima.

nteresantno je da je Jug u mladosti bio sa Milenom mnogo pre nego što je zavoleo Slobodu, a sudbina je htela da Milena na kraju postane njegova supruga.

Jug je u jednom intervjuu otkrio da je u mladosti sa Milenom to bila hemija, a da danas imaju složnu porodicu koja broji čak četvoro dece, uključujući i decu iz prethodnih brakova.

A kada su u pitanju Sloboda i Vojin, novi film u kojem glume “Santa Maria Della Salute” sinoć je premijerno prikazan u Sava centru, a Sloboda je nedavno za “Blic” istakla neke detalje iz njihovog braka pa je otkrila ko je strog, a ko blag roditelj prema ćerkicama.

– Popustljivija sam od Vojina, iako ponekada i podviknem. On nikada ne viče, ali je za njih dve veći autoritet. Meni bude žao, pa sve padne u vodu. Valjda majka takva mora da bude – objasnila je ona.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor:M.R.,Blic.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]

1 Comment on "VELIKA LJUBAV SLOBODE MIĆALOVIĆ: Duga veze pre braka sa Vojinom"

  1. oacJa7 There is clearly a bundle to identify about this. I suppose you made certain nice points in features also.

Comments are closed.