UŽIVAJTE BEZ BRIGE: Horoskopski znak koji vas nikad neće prevariti

astro

Foto: dnevne.rs/Pixabay

Od svih 12 znakova zodijaka Rakovi najviše teže sigurnoj i pravoj vezi, punoj ljubavi u kojoj nema mesta za preljubu.

Rak nikada nije u potpunosti srećan dok ne ostvari duboku emotivnu vezu, a kada se zaljubi uvek razmišlja dugoročno. U potrazi je za osobom s kojom će izgraditi stabilan dom i osnovati porodicu. Rak mnogo daje ali isto tako mnogo i traži. Željan je pažnje, voli da mu se dokazuje ljubav, ali uvek “vraća” istom merom.

Ono što takođe karakteriše Rakove jeste što se oni trude da reše svaki problem koji naiđe u vezi, jer ne žele da bilo šta stane na put njihovoj ljubavi. Zbog toga, preljuba kod Rakova nije opcija za rešavanje problema.

OBILO MU SE O GLAVU: Krenuo je da ubije svinju sekirom, a u sledećem trenutku.. (VIDEO)

Rakovi se najčešće pribojavaju za svoje voljene, naročito za svoju decu, a za sebe i ne toliko. Kada su u pitanju njihovi voljeni partneri, neustrašivo će stati u njihovu odbranu po svaku cenu. Pored toga, uglavnom su religiozni, duhovne vrednosti više cene od materijalnih, a ljubav im je ubedljivo najvažnija!

HOROSKOP ZA VIKEND: Vreme strasti i uživanja za četiri horoskopska znaka (ASTRO)

Rak se ističe kao najveći pobornik vernosti, ali još nekoliko znakova nije sklono preljubi. To je Bik, koji teži stabilnosti i veoma je pouzdan, Vaga, zbog svoje urođene borbe za pravdu i želje za harmoničnom vezom, Devica jer je osetljiva i tradicionalna kada je ljubav u pitanju i Jarac jer je strpljiv pa radi na vezi koliko god je potrebno.

(Dnevne.rs/glossyespreso.rs/Izvor: super žena)