URNEBESNO U SRBIJI: Snaja PODVODILA svekrvu, pa se posvađale zbog ljubavnika

nož

Foto ilustracija: Dnevne.rs /pixabay

N. S. (29) popio krivičnu prijavu zbog pretnji supruzi G. S. (28), koja je, navodno, nabacivala klijente njegovoj majci D. S. (48)

RDELICA – Protiv N. S. (29) iz okoline Grdelice podneta je krivična prijava zbog sumnje da je pretio svojoj supruzi G. S. (28). Međutim, kako saznajemo, N. S. je izvukao deblji kraj, pokušavajući da reši spor između svoje majke D. S. (48) i žene, jer se ispostavilo da je snaja, navodno, podvodila sverkvu!

[adsenseyu4]

Naime, snaja i svekrva su se posvađale zbog ljubavnika, pa je N. S. morao da se vrati kući iz inostranstva, gde radi s ocem, kako bi rešio porodični spor!

On je tom prilikom uputio niz teških reči i pretnji supruzi, zbog čega je njena rodbina odlučila da ga prijavi policiji.

Sporno prstenje

– Sve je počelo kad je, navodno, D. S. ušla u ljubavnu vezu s jednim radnikom na Koridoru 10 u Grdeličkoj klisuri. Radnik M. D. bio je čest gost u njihovom domu i bacio je oko na lepuškastu i za svoje godine prilično zgodnu svekrvu – objašnjava jedan meštanin.

On dodaje da se snaja pravila da ne primećuje ljubavnu aferu između svekrve i radnika.
– Snaja je često, kako se priča po selu, zbog materijalne koristi, navodno, podvodila svoju svekrvu. Tačnije, nameštala je odabrane klijente svekrvi i kad su oni dolazili, napuštala je kuću – kaže naš sagovornik.

Kako kaže, ovaj biznis između snaje i svekrve pukao je kad su jedna drugoj na rukama ugledale isto zlatno prstenje, koje su primetile kod još nekoliko meštanki.

[adsenseyu1]

– U pitanju je bilo jeftino tursko zlato. Navodno, ispostavilo se da je snaja poludela kad je videla da je M. D. isti prsten poklonio i ljubavnici, njenoj svekrvi, kao i drugim meštankama. Tada su njih dve počele da se svađaju. I jedna i druga su zvale N. S. telefonom i žalile mu se, pa je čovek morao da se vrati kući iz inostranstva i smiri situaciju – kaže naš izvor.

Kritikovao i majku

Advokat N. S. objašnjava da njegov klijent nije kritikovao samo suprugu već i majku i da je stradao ni kriv ni dužan:
– Iste reči uputio je i jednoj i drugoj, ali prijavljen je zbog navodnog nasilja nad suprugom. Majka je rekla da se ona nije osećala ugroženom, a lično mislim da ni snaji nije pretila nikakva opasnost, niti je pretrpela štetu.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor:Aleksandar Davinić,Kurir.rs)

[adsenseyu2]