Uredite svoju kuću po FENG ŠUIJU i napunićete je parama

Foto: Dnevne.rs/pixabay

Foto: Dnevne.rs/pixabay

Feng šui je drevna kineska mudrost skladnog uređenja prostora, čija primena nam obezbeđuje dobro zdravlje, ali i privlači novac

Mnogi ljudi su promenili svoj život iz korena zahvaljujući Feng šuiju. Naš život, kako unutrašnji tako i okolnosti koje nas okružuju, odraz je našeg mentalnog stanja, a ono je opet odraz okolnosti. Ako promenimo jedno, promeniće se i drugo. Ali, nije poenta napraviti bilo kakvu promenu, već moramo primeniti neki proveren sistem, a Feng šui je baš takav sistem.

[adsenseyu4]

Prema tom sistemu, vaš dom je prvi nivo vaših životnih okolnosti i neophodno je da bude uređen kako treba da bi mogao da kanališe vašu mentalnu energiju. Neki delovi tog uređenja, odnosno kanalisanja energije, odraziže se na naše zdravlje, a neki na priliv novca.

Suština je da naša okolina u nama stvori prave mentalne slike. Feng šui nas uči da to postignemo uređenjem svog doma. Međutim, nekada ono podrazumeva da srušimo neki zid ili nabavimo neki skup komad nameštaja, što je danas teško ostvarljivo. Sva sreća pa postoji način da jeftino, lako i brzo postignemo svoj Feng šui, evo i kako.

Upotrebom skladnih boja i foto-tapeta koje služe za aktiviranje određenih segmenata života, stvarate priču koju želite da živite, kaže Sandra Drinčić, međunarodni stručnjak za Feng šui, koja je nedavno posetila Roma design studio

Prostor u kojem se boravi treba da bude mesto gde duša uživa! Uticaj prostora na život, zdravlje čoveka i njegov uspeh, je ogroman. U skladu sa tim iskoristite mogućnosti koje donose vrhunske fototapete Modern Living britanskog proizvođača tapeta Graham & Brown.

Među najtraženijim foto-tapetama prema Feng šuiju su imitacija prirodnih materijala, kao što su drvo i kamen, ali se traže sve više i fototapete za kuhinje i kupatila. Fototapete danas zbog svojih visoko vodootpornih, vodoperivih i antibakterijskih svojstava, dovode do potpune revolucije kada su u pitanju zidovi kupatila i kuhinja, u kojima se takođe provodi dosta vremena i uspostavlja ravnoteža duha.

Stručnjaci savetuju da radite na energiji vlastitog doma. Premeštajte, sređujte, pomerajte, redovno renovirajte, jer time menjate enegetski tok. A, čim se on poboljša, i vaša svakodnevnica će “krenuti” novim putem. Vodite računa o bitnim pravilima uredjenja.

Vaš dom je vaš život, stanje zdravlja, sreće i prosperiteta. Kontrolu nad sopstvenim životom držite u svojim rukama. Povezanosti našeg doma i našeg tela veće su no što možemo i da pretpostavimo.

Naime, po Feng šui filozofiji, svaki deo našeg doma odgovara jednom delu našeg tela. Tako je krov zapravo naša kosa, zidovi koža, prozori oči, hodnik vene, arterije i cirkulacija itd. Zidovi apsorubuju sve što se dešava u prostoru, što se dalje odražava na kožu ukućanina sa najslabijom aurom.

[adsenseyu1]

Takođe, glavobolje mogu biti posledica pokvarenih ulaznih vrata (ne zatvaraju se dobro ili se ne otvaraju do kraja), problemi sa venama rezultat prenatrpanih hodnika, a problemi sa urinarnim infekcijama posledica lošeg stanja kupatila.

Foto-tapete su proizvedene od kvalitetnih materijala i zbog svojih karakteristika dobro su prilagođene unutrašnjim uslovima poput vlage, prašine i slično

Savet plus:

Ukoliko želimo da putujemo, trebalo bi da u prostoriji u kojoj često boravimo iskoristimo foto-tapete sa motivima mape. Ukoliko nam je pak određeni grad na pameti, da upravo tapete sa njegovim motivima zalepimo u svom domu. Jer, ono što gledamo, to nam je na pameti i tako nesvesno privlačimo ispunjenje želja i planova.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor: telegraf.rs)

[adsenseyu2]