Ulazimo u mesec Bika i kreće prava zbrka: Narednih nedelja dolazi do eksplozije energije (ASTRO)

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Sunce prelazi u znak Bika i nastaje pravi rolerkoster koji će trajati nekoliko narednih nedelja, a koji će imati uticaj na sve aspekte naših života pogotovo na ljubav.

Zvanična astrološka godina započela nam je prošlog meseca sa Ovnom koji i nije bio baš nešto inspirativan kad je reč o ljubavi. Sada će Bik sve to da promeni u našu korist.

Sve u astrologiji zasnovano je na prethodnim događajima. Sa periodom vladavine Ovna očekivali smo vatru i eksploziju energije, ali se zbog uticaja Hirona i retrogradnog Merkura to nije desilo, već smo završili sa još dubljim analizama u našim glavama.

Samo par dana nakon početka vladavine Bika, Merkur je krenuo direktno napred sa novim Mesecom prvi put u ovoj astrološkoj godini i tranzitom Venere, što će da dovede do prave eksplozije energije pre nego odlučimo da se prizemljino.

PUN MESEC U ŠKORPIJI 30. APRILA 2018: Sve odluke koje donesete u ovom periodu su vaše podsvesne želje i odraz vaših osećanja ali očekujte ljubomoru, zavist i opsednutost (ASTROLOGIJA)

Tokom prethodnog perioda razmišljali smo o ljubavi, ali su nas neki drugi interesi opteretili pa smo imali druge brige. Sezona Bika je drugačija, jer je on fokusiran na ono što želi, istrajan je u svojim uverenjima i odlučan u ostvarenju ciljeva.

slon

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

I ovaj znak ima dve strane: prvu koja oslikava bika u prodavnici kineskog porculana, a druga ga prikazuje kao nekoga ko je spreman i da zastane i sagleda širu sliku pre nego se odluči na akciju.

Ovaj period doneće nam vatru koju smo očekivali od Ovna. Bićemo suočeni sa različitim momentima, od toga da nas bik gura da uradimo neke stvari do toga da nas navodi da zastanemo i smirimo strasti. Tokom ovog perioda Saturn će isto biti retrogradan, što će nas dovesti do toga da usporimo u vezi i malo se posvetimo sebi.

Ukoliko ste singl, doći će do promene nekih stvari. Spremniji smo da uđemo u nove veze ili promenimo neke stvari u vezi dejtova na koje idemo.

Nije bitno biti sa bilo kim, već ćemo radije biti sami neko vreme dok ne dođe neko ko će nas oboriti s nogu.

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Bik voli zadovoljstvo, ali iznad svega zadovoljstvo malim stvarima. Bitna mu je intimna bliskost u započinjanju i održavanju nove veze, jer je u potrazi za većom emotivnom povezanošću, a manje telesnim potrebama.

Pored toga što nam kreće sezona vladavine Bika, uveliko je i proleće pa se pored prirode bude i naša čula i emocije.

„UBIĆETE LUKA, KAO FILIP KSENIJU“ Kristina Bekvalac o prebijanju sestre

(Dnevne.rs/Stil.kurir.rs/Izvor: your tango)