U BRAKU SU 78 GODINA: Deka nikada nije rekao supruzi da je VOLI, a razlog je neverovatan (VIDEO)

brak

Foto: Printscreen Youtube / Vigorously Live

Osim tolerancije, poštovanja i sreće ne postoji nikakva posebna tajna njihovog dugog braka. Ipak, Mori nikada nije rekao Beti da je voli

Stogodišnjaci Mori i Beti Markof u braku su 78 godina, a kažu da osim tolerancije, poštovanja i sreće ne postoji nikakva posebna tajna njihovog dugog braka. Ipak, Mori nikada nije rekao Beti da je voli.

“Nemoj dopustiti da se prigovori pretvore u ljutnju. Tolerancija i poštovanje. I ljubav. Mori nikad ne koristi reč ljubav. Ali akcije su jednake s obe strane”, rekla je stogodišnja Beti za Observer.

Stotrogodišnji Mori je objasnio zašto nikada svojoj supruzi nije rekao da je voli.

[adsenseyu4]

“Ljubav je posesivna i podrazumeva kontrolisanje. Radije bih umesto toga koristio reč “briga” koja za mene ima mnogo dublje značenje. Pokaži da ti je stalo”, objašnjava Mori.

Dodaje da ljudi koriste reč “ljubav” i “volim” za mnoge stvari

[adsenseyu1]

“Volim da igram tenis. A Beti konstantno grlim, konstantno ljubim i mnogo brinem za nju”, rekao je Mori koji tvrdi da je dan kada je sreo Beti najsrećniji u njegovom životu.

Beti i Mori upoznali su se 1938. godine u Njujorku. Kažu da je najčudnija stvar koja im se dogodila to što su gledali kako im deca postaju penzioneri.

“Ovo je retkost, svesni smo toga. Ali smo veoma srećni. I najbolje što vam možemo da poželimo je naša sreća”, rekao je Mori.

(Dnevne.rs/Stil.Kurir.rs/Izvor:magazin.ba)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]