TUČA SA ČETVORICOM: Putnik PREBIO POLICAJCE na aerodromu, a na kraju ga smirila žena sa par reči (VIDEO)

aerodrom

foto-printscreen-facebook

Na Frankfurtskom aerodromu izbila je tuča između policije i jednog putnika tokom vanredne kontrole na letu za Veliku Britaniju.

Snimak koji je okačio jedan poljski reper prikazuje čoveka koji se oslobađa iz “zagrljaja” policije i kreće da se tuče sa četvoricom policajaca. Dok se mladić obračunavao sa policajcima, okupljeni putnici počeli su da navijaju.

Policija Frankfurta izdala je saopštenje u kojem kažu da se sukob desio 23. jula, nakon što je engleski putnik (38) putnik postao uznemiren kada je otkazan let zbog lošeg vremena.

[adsenseyu1]

“Federalna policija pokušala da smiri situaciju na licu mesta. Nažalost, bez uspeha – pa je došlo došlo do fizičke konfrontacije sa putnikom”, objavili su na FB stranici.

 

Međutim, na snimku se vidi da je sukob počeo u trenutku kada je žena sa kojom je bio ovaj putnik pala na pod okružena policijom, nakon čega je on počeo da bije policiju.Tek u trenutku kada je žena ustala i zagrlila ga s leđa, rekavši mu nešto, on je sam legao na pod.Policija ni tad nije bila sigurna da li se smirio pa su veoma oprezno prišli ovom čoveku.

[adsenseyu1]