TRIK SA KOVANICOM će otkriti KAKVA SE PRLJAVŠTINA KRIJE U VAŠOJ SUDOPERI: ‘Mislila sam da je sve besprekorno, a onda su isplivale NATALOŽENE GADOSTI’ (FOTO)

prljavstina

FOTO: FACEBOOK

Svi ribamo sudoperu i mislimo da je tu kraj našim domaćim poslovima. Međutim, iako ste detaljno oribali sudoperu a ispolirali slavine do vrhunskog sjaja, najodvratnije stvari niste ni svesni.

Nije bila svesna ni ova žena – sve dok nije otvorila slivnik i zgrozila se.

– Izuzetno sam fiksirana na čistoću kuhinje i uvek mi je sudopera čista pod konac.Međutim, iako je na oko uvek cakum-pakum, stalno je iz nje izvirao neki užasan smrad.

Kad mi je više bilo muka od toga, na silu sam novčićem otvorila slivnik i imala šta da vidim – godine i godine ostataka hrane gomilale su se ispod i smrdele do neba.

Uzela sam dugu, tanku četku i iščupala sve, koliko god je bilo moguće. Tek sad shvatam da i to mora da se radi redovno – kaže ova žena na Fejsbuku.

Kako je okačila sliku, tako su žene masovno počele da proveravaju šta ima u njihovim slivnicima i sve su se susrele sa neprijatnim iznenađenjem.

ciscenje

FOTO: FACEBOOK

cisto

FOTO: FACEBOOK

– Potpuno sam se zgrozila kad sam videla šta to ima u mojoj sudoperi – kaže mama, hvaleći trik sa kovanicom, jer, kako kaže, nikad joj ne bi palo na pamet da kovanicom iščupa čep i vidi šta se to krije ispod.

 

Dnevne.rs, zena.blic.rs