TRI NAJINTELIGENTNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Često je za nečiji uspeh u životu odgovornija emotivna inteligencija od samog koeficijenta inteligencije koji se meri na testiranjima, ali s obzirom na upravo tu, merenu inteligenciju, ovo su tri najinteligentnija znaka po horoskopu.

Jarac

Pripadnici ovog znaka poseduju tzv. praktičnu inteligenciju koja ih tera na više u svemu, pa tako i u znanju. Imaju zavidnu memoriju koja im omogućuje da pamte i najbanalnije stvari koje njima uvek koriste, a odlično primenjuju stečeno znanje i nikad ne zaboravljaju ono što su jednom savladali.

Vodolija

Pripadnici ovog znaka ekstremno su inteligentni, što objašnjava kako je među njima veliki broj proslavljenih genijalaca.

SRBIN U ČIKAGU VOZI RIKŠU! KAD JE UTAKMICA ILI KONCERT ZARAĐUJE ČAK 1.200 $ ZA DAN! Devojke mi se nude u sitne sate

Odlično prolaze na testovima inteligencije, imaju talenat drugačijeg i originalnog pristupa problemima i veliku mogućnost koncentracije. Što su inteligentniji, to su skloniji i emocionalnoj nestabilnosti.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka vrlo su bistri, a naspram drugih znakova odlikuje ih brzina razmišljanja, kao i bistrina s kojom dolaze do rešenja problema bez preterane muke.

MIRJANA BOBIĆ MOJSILOVIĆ: Kad žena kupuje KUPAĆI KOSTIM..

Imaju odličnu sposobnost učenja i savladavanja novih stvari, ali im to koristi samo ako su sposobni posvetiti se nečemu.

           

(Dnevne.rs/Noizz.rs/Izvor:Astrosudbina)