TRI horoskopska znaka za koje će ovo biti nedelja iz snova (ASTROLOGIJA)

horoskop

pixabay

Zvezde su se ove nedelje podesile tako da će nekome umnogome olakšati život. Evo kome se horoskop osmehnuo kada je u pitanju sledećih sedam dana.

Evo na koga će ovakva konstalacija zvezda najbolje uticati.

Blizanci

Najzad možete da udahnete vazduh punim plućima.Blizanci, nabacite osmeh na lice. Imate šansu da se odmorite od napornih i iscrpljujućih emocija u kojima ste duže vreme plivali i koje su vas prilično trovale.

Dok mesec putuje kroz Ovna i vašu jedanaestu kuću prijateljstva, a ovo se odnosi baš na početak nedelje, ostevićete snažan uticaj na svoju okolinu, što ćete kasnije moći da iskoristite.

Kada bude mlad Mesec u Biku to će vam pomoći da završite neke stvari kako biste mogli da krenete krupnim koracima napred pravo u nova ostvarenja.

Lav

horoskop

pixabay

Vi svuda i uvek pravite dobru atmosferu.

Lavovi, dosta je bilo govorenja o sebi u najcrnjem mogućem obliku. Saturn i Pluton su zvanično retrogradni i nalaze se u vašoj šestoj kući zdravlja i dnevne rutine, pa ćete se skoncenrtisati na sve one stvari koje biste mogli da popravite.

Napokon ćete shvatiti šta je to što vas pokreće i što vam stvara dodatnu energiju i iskoristićete to da se rešite loših navika i svakodnevne rutine koja vas je već gušila

. Dok je Mesec početkom nedelje u Ovnu imaćete dovoljno veliku inspiraciju koja može da pokrene svet.

Kada bude mlad Mesec u Biku imaćete priliku da dobro razmislite o tome šta želite od budućnostio i da se bacite na to.

 

Škorpija

Izrazite se u punom svom sjaju.

Škorpije, trebalo bi da budete ponosni na sebe. Dok su Saturn i Pluton retrogradni i dok prolaze kroz vašu treću kuću komunikacije, interesovaće vas samo istina i to je jedino što ćete želeti da čujete i što ćete nuditi ljudima.

Napokon ćete moći u potpunosti da se izrazite. Niko nije savršen, ali neće vas skromnost dovesti do trona. Retrogradni Jupiter u vašoj drugoj kući vrednosti i posedovanja će vam omogućiti da napokon uvidite koliko vredite.

Moći ćete sve što vam je do skoro bilo nezamislivo i izazvaćete pažnju i porodice i prijatelja jer su dugo čekali da vas vide u tom izdanju.

   

Dnevne.rs, elitedaily.com