TRENER KOJI JE ODBIO DA RADI SA ĐOKOVIĆEM: Zbog ljubavi prema jednom KLUBU, rekao “NE” Novaku

djokovic

Novak Đoković, Foto: screenshot Youtube

Novak Đoković, najbolji teniser na našim prostorima, je do sada imao mnogobrojne ponude. Međutim, jedan od trenera je odbio saradnju sa njim.

Od trenutka kada je zakoračio među najveće tenisere na svetu Novak Đoković je bio magnet za trenere koji su želeli da rade s njim.

[adsenseyu4]

Međutim, bilo je i onih koji su odbili da sarađuju sa najboljih srpskim teniserom. Doduše, malo je takvih, a među njima je čuveni kondicioni trener Mihajlo Bata Radulović.

U intervjuu za portal Hotsport Radulović je između ostalog govorio o ponudama koje je dobijao u poslednjih 20 godina, od kako je zadužen za fizičku spremu fudbalera Crvene zvezde.

Zbog Zvezde sam odbio mnogo ponuda u životu. Da počnem od 2007 – 2008. godine kada sam zbog Crvene zvezde odbio Novaka Đokovića. Ratko Dostanić mi je bio “sredio” posao u Kini, ali sam i to odbio. Miša Kosanović me je još 1998. godine zvao da odem u Kinu. Imao sam čak ponudu da radim i sa jednim fudbalerom Real Madrida, da ga vratim na teren, suma je bila astronomska, ali bio sam slepo zaljubljen u Zvezdu i nisam želeo da je napustim. I danas sam ovde”, kazao je između ostalog Mihajlo Radulović.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Story/Izvor:KURIR/ HOTSPORT)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]