“TO JE ONA UOBRAŽENA”: Susedi opleli po Aleksandri Radović, u rodnom mestu nije bila više od 25 godina! (FOTO)

pevacica

Foto: Instagram / alexandradovic

Ne vraća se korenima?

U mestu gde je stasala poznata pevačica bivše komšije sećaju se kakva je bila kao devojčica i govore zašto je dugo nisu videli Aleksandra Radović spada u kategoriju javnih ličnosti koja insistira na tome da svoju privatnost sačuva od medija i do sada je uglavnom uspevala u tome.

Rođena je 1974. godine u Bogatiću, maloj varoši koja se nalazi u blizini Šapca. Tamo je Radovićeva napravila prve korake, stanovala je u zgradi iznad pošte u samom centru, u blizini joj je bila osnovna škola koju je pohađala. Sve dok nije upisala studije Muzičke akademije, pevačica je bila stanovnik Bogatića, pa smo rešili da se zaputimo tamo i od meštana saznamo nešto više o njoj.

pevacica

Foto: promo

Iako smo pre polaska na put bili ubeđeni da će Aleksandrini bivši sugrađani, posebno bivše komšije, rado govoriti o njoj, prevarili smo se.Malo je onih koji je se sećaju, jer Radovićeva u Bogatić nije dolazila više od 25 godina.

VELIKI SKANDAL U ALBANIJI! Albanci brutalno “udarili” na Svetlanu Ražnatović

– Koja Aleksandra Radović? Aha, to je ona pevačica iz žirija, uobražena. Jeste, ona je sa roditeljima živela u zgradi iznad pošte, to vam je u centru Bogatića. Ja se nje malo sećam dok je bila devojčica, mislim da ona ovde ne dolazi. Pogotovo otkad je postala poznata, bar je ja nisam viđala – ispričala nam je jedna starija gospođa koju smo sreli u blizini osnovne škole.

Slično su nam rekli i drugi meštani Bogatića, a bilo je i onih koji nisu imali pojma da je Radovićeva potekla iz njihovog mesta. Uglavnom su to pripadnici mlađe generacije.

U zgradi u kojoj je nekad živela popularna pevačica govore nam da je nisu sretali duže od dve i po decenije, kao i da su njeni roditelji prodali stan pre nekoliko godina.

Pošto smo saznali da na periferiji varošice živi jedna starija žena bliska porodici Radović, odlučili smo da je potražimo.

LEKARI U NEVERICI: Karleuša vodi ozbiljnu bitku sa zdravljem, mora HITNO na lečenje

Ljubazna gospođa Gordana rekla nam je da ni ona odavno nema kontakt sa Aleksandrom i njenim roditeljima.Dobro ste čuli, ja sam se nekada družila sa Aleksandrinom majkom, nas dve smo radile zajedno u prodavnici u centru Bogatića.

Inače, roditelji ju su bili trgovci, sasvim obična porodica. Aleksandru nisam baš dugo videla. Kada je upisala fakultet, retko je dolazila u Bogatić.Ne znam zašto je tako odlučila, ali dobro… Njena stvar. Nisam u kontaktu ni sa njenom majkom otkad su prodali stan i odselili se – rekla nam je Gordana.

     

(Dnevne.rs /Alo /Izvor: kurir/J.I.)