TEŠKO JE NAĆI ONOG “PRAVOG”: Šta žene traže kod muškaraca?

ljubav

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Često smo u prilici da čujemo kako je teško naći onog “pravog”, ali možda ste i vi delom krive za to jer tražite pogrešne kvalitete kod muškaraca.

Saznajte koje su to osobine na koje treba da obratite pažnju prilikom započinjanja nove veze.

Njegovi najbolji prijatelji su dobri ljudi Ukoliko želite “pravi” uvid u to kakav je muškarac s kojim se zabavljate.Upoznajte njegove prijatelje jer osobine ljudi koji su mu najbliži puno govore i o njegovom karakteru.Ne reaguje burno kada je pod pritiskom U dugotrajnim vezama neminovno dolazi do uspona i padova.

par

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ipak, vaš partner treba biti neko na koga možete da računate, kao i neko ko će mirno reagovati i utešiti vas dok prolazite kroz težak period u životu.Ceni vašu samostalnost I vi imate svoje interese, mišljenje, želje i ciljeve. Nezavisno od toga da li ste se odlučile da ostanete kod kuće i gajite decu ili ste pak žena od karijere, vaš partner to treba da poštuje i da vas podrži.

HOROSKOP ZA SUTRA (14. jul 2019.): U vaš život ulazi nova osoba! (ASTROLOGIJA)

Smeh, smeh i samo smehKvalitetna osoba se najlakše može prepoznati po tome da li ima humora, odnosno ukoliko vaš partner zna da vas oraspoloži i nasmeje, to je sigurno znak da je on pozitivna osoba vedrog duha koja ima optimistički pogled na život.

         

(Dnevne.rs/Izvor: superžena.b92.net)