Teodosić zabranio porodici da pričaju o privatnom životu: BAKA SAZNALA IZ NOVINA, evo šta je rekla o Anastasiji! (FOTO)

Bozana

Foto: Telegraf, Tanjug/AP

Božidarka Trifunović, baka košarkaša Miloša Teodosića, prvi put priča o njegovoj vezi sa Anastasijom, ćerkom folk dive Svetlane Cece Ražnatović.

Iako joj unuk retko priča o devojkama, baka kaže da je novine obaveste o njegovom emotivnom statusu, pa tako Miloša dovedu pred svršen čin.

Tako je bilo i ovog puta, pa je baka iz novina saznala za vezu svog naslednika i Cecine male. Predviđajući da će baka da se pohvali novom snajkom u Valjevu, Miloš joj je skrenuo pažnju na to da ne priča mnogo o toj vezi.

[adsenseyu4]

Saznala sam iz novina celu priču – priznaje Miloševa baka po majci za “Alo!” i bez obzira na veto koji joj je unuk postavio, otkriva da je zadovoljna novom snajkom.

– Miloš je veoma srećan, a snajka mi je mnogo lepa – ponosno i sa osmehom nam je rekla Božidarka, a onda se setila šta je obećala unuku i da bi on zbog ovog razgovora mogao da se naljuti.

limuzina

Foto: instagram

– Ne smem više ništa da vam kažem jer mi je Miloš zabranio da pričam o njegovom ljubavnom životu – priznala je košarkaševa baka, a onda brzo promenila priču.

Znate, Miloš uvek koristi pauzu da dođe kod mene. Uvek kada je u Valjevu, on boravi kod mene u kući. Međutim, ne priča mi mnogo o devojkama, pa tako ni ovaj put nije bio rečit – priča Božidarka, koja se uželela unuka, koji ovu sezonu igra u Moskvi.

[adsenseyu1]

– Retko me posećuje zbog poslovnih obaveza. Možda jednom ili dvaput godišnje dođe kod mene, kada mu se ukaže prilika. Ponosna sam na njega i skupljam sve članke o njemu koji izađu u novinama – završava priču za “Alo!” Teodosićeva baka, koja unuku želi sve najbolje, ne samo kada je reč o terenu već i u ljubavnom životu.

Božidarka ne krije da jedva čeka da joj unuk dovede snajku u Valjevo, kako bi se upoznale.

Podsećanja radi, u javnosti je pre nekoliko dana odjeknula vest o vezi kapitena naše košarkaške reprezentacije Miloša Teodosića i Anastasije Ražnatović. Cecina ćerka i sportski zavodnik u vezi su već dva meseca, a Anastasija je već posetila Miloša u Rusiji.

Kako smo već pisali, Teodosića je upoznala i folk diva Svetlana Ceca Ražnatović, pa bi bio red i da Miloš svoju dragu odvede u Valjevo kod bake Božidarke.

[adsenseyu1]

Teo i Cecina ćerka krili ljubav

Anastasija i Teodosić uspešno su krili vezu, sve do nedavno kada je naš list ekskluzivno otkrio njihovu tajnu. Iako oni od tada nisu davali izjave vezane za njihovu romansu, Anastasija nam je nekoliko dana pre toga nagovestila da je zaljubljena.

– Vezano za moj ljubavni život u medijima se neću oglašavati. Srećna sam sa mojim emotivnim statusom – rekla je Anastasija i ne sluteći da će samo nekoliko dana posle toga u javnosti odjeknuti vest o njenoj romansi sa Teom.

Ona se u zagrljaju sportiste obrela neposredno posle završetka dugogodišnje veze sa Kostadinom Terzićem, sinom generalnog direktora Crvene zvezde, Zvezdana.

(Dnevne.rs /Izvor: Blic, Lj. Tozev / Alo)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]