TAJNE PUTINOVIH OPASNIH I GOLIŠAVIH FOTOGRAFIJA: Zapad otkrio SKRIVENU poruku Rusa (FOTO) (VIDEO)

Rusija

Foto: Printscreen/youtube

Jednom prilikom se oprobao i kao zubar, a kada je otišao da roni pronašao je dve amfore koje su postale značajno arheolško otkriće

Dobro je poznato da se ruski predsednik Vladimir Putin često slika na neobičnim mestima i u situacijama u kojima nam je prosto teško da ga zamislimo. Najpoznatije su one na kojima jašekonja bez majice, kako se mazi sa delfinima, kako se oprobava u ulozi zubara ili kada roni u potrazi za izgubljenim blagom.

Istok i Zapad imaju različite interpretacije ovakvih njegovih postupaka. Na Zapadu ovakve fotografije smatraju čudnim, pa čak prave i gifove i ismejavaju ga zbog toga. Ističu da su ovi potezi koje on pravi zapravo postupci ego manijaka.

Postoje čak i čitavi sajtovi koji su posvećeni slikama na kojima je ruski predsednik bez majice. Takođe možete kupiti i akcionu figuricu Vladimira Putina u različitim odevnim kombinacijama.

[adsenseyu4]

U Rusiji ovakva Putinova propaganda ima značajnu političku ulogu. Predstavljen je kao moćan i voljen čovek koji može da ostvari sve što naumi.

Prikazuju ga kao čoveka koji se dobro snalazi sa decom, životinjama itd.

Foto: Tanjug/AP

Foto: tanjug/AP

Često ga slikaju kako uskače i obavlja posao nekog drugog i postiže neverovatan uspeh.

Foto: Tanjug/AP/RIA-Novosti

Foto: Tanjug/AP

Svet je pre nekoliko godina obišao i snimak kada Putin peva pesmu “Bluberry Hill”.

[adsenseyu5]

Jednom prilikom se oprobao i kao zubar, a kada je otišao da roni pronašao je dve amfore koje su postale značajno arheolško otkriće.

Kasnije se spekulisalo da su amfore stavljene u more da bi ih Putin i pronašao.

Nikome u zemlji zapravo nije jasno kako bi funkcionisali bez njega pa se zato navodno ljudima “servira” da je Putin zdrav i jak, pa razloga za brigu nema.

Foto: AP/Tanjug

Foto: Tanjug/AP

Pogledajte video:

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu2]