TAJNE NJEGOVOG SRCA PO HOROSKOPSKIM ZNACIMA: Škorpija voli tajanstvene žene, a ovan hrabre

zavođenje

Foto: Dnevne.rs/pixabay

Da li njegovo srce traga za avanturom, tajnom, ili iskrenom ljubavi? Otkrijte za kakvom damom čezne njegov horoskopski znak…

Ako znate u kom je horoskopskom znaku rođen, znamo kako imate veću šansu da osvojite njegovu naklonost, šta traži od partnerke i kako da znate da li mu je stalo do vas. Pročitajte i znakove u kojima mu se nalaze Venera i Mesec u natalnoj karti kao i podznak, piše Lepa & Srećna.

OVAN: Budite hrabri, drski i izazovni ali mu dozvolite da on vas osvoji. Traži prijateljicu i partnerku u svojim poduhvatima. Očaraće ga vaš pogled a ceni i zgodno telo. Znaćete da mu je stalo kad vas uključi u svoje aktivnosti, kad vam se izvini za nešto što je uradio.

BIK: Budite ženstveni, senzualni, provokativni. Ovaj muškarac je esteta. Takođe su mu važni dodir i miris. Kod njega takođe vredi ona izreka da ljubav ulazi preko stomaka pa su kulinarske veštine veliki bonus. Znaćete da mu je stalo kad vas upozna sa svojom porodicom.

MIRJANA BOBIĆ MOJSILOVIĆ: Devojke nećete naći momka tamo gde se troši novac (SAVET DANA)

BLIZANCI: Njima je bitna komunikacija, da je žena inteligentna i interesantna. Prilagodite se njihovim promenama raspoloženja,prihvatite njihovu osobinu da vole da trguju i iskoristite je u svoju korist, na primer tražite neku informaciju od njih. Znaćete da ste ga osvojili kad postane ćutljiv ili zamišljen.

RAK: Rakovi traže ženu majku ili ženu iz ugledne porodice. Impresionira ih ugled, moć i novac.Traže ženu koja će ih sa nežnošću podržavati i negovati.Znaćete da mu je stalo kad vam dozvoli da prespavate u njegovom krevetu i uopšte, kad vas pusti u svoj dom.

maneken

Foto ilustracija: Dnevne.rs /pixabay

LAV: Lavovi vole lepe, glamurozne, elegantne žene, za kojima će se svi okretati i na kojima će im zavideti ali još više ih privlače skromne žene koje im se dive i obožavaju ih. Lav će želeti da vas zaštiti i da vam organizuje život.

Znaćete da mu je stalo kad počne da primećuje detalje i sitnice na vama i u vezi sa vama.

DEVICA: Muškarac Devica voli vrednu, efikasnu i energičnu ženu. Voli ženu kojoj može pomoći, izvući je iz nevolja i oblikovati je kako želi, kao Pigmalion. Stalo mu je do vas ako postane iracionalan, ako počne da se ponaša opuštenije, šašavo.

Kakvu damu priželjkuuje muškarac Vaga? Koju osobinu Škorpija voli kod žena? Pročitajte na sledećoj stranici!

VAGA: Muškarac Vaga želi ženu lepu, uspešnu, jedinstvenu, hladnu i distanciranu, racionalnu. Voli elegantne žene koje su i snažne ličnosti. Stalo mu je kad savlada svoju neodlučnost i bez dilema se nedvosmisleno odluči za trajnu vezu.

ŠKORPIJA: Muškarac Škorpija voli strastvene, emotivne žene koje su misteriozne i imaju neku tajnu ili neki nedostatak ili nešto neuobičajeno pa da ih on polako otkriva. Želi da njegova partnerka uvek bude na njegovoj strani i uz njega. Nemojte ni pokušati da manipulišete, on je izrazito oštrouman. Znaćete da mu je stalo kad vam poveri neku važnu tajnu.

STRELAC: Muškarac Strelac želi partnerku koja će poštovati njegovu slobodu.Sviđa mu se žena koja neće prva tražiti njegov broj telefona. Najvažnije je da ima osećaj nezavisnosti i da ga ne želite vezati, imaće ga ona koja mu pruži najviše slobode. Voli obrazovane žene i žene sa kojima može da filozofira, putuje i uživa u prirodi. Voli i sportistkinje.

glumac

Foto: printscreen/instagram

JARAC: Muškarac Jarac će najviše voleti ženu koja je ambiciozna, strpljiva, voli decu i dobra domaćica. Osvojićete ga ako budete strpljivi i date mu mnogo vremena, u igri zavođenja sa njim pobeđuje sporiji/sporija. Znaćete da mu je stalo kad vam pokaže i svoju nežniju stranu ličnosti.

VODOLIJA: Vodolije često vole zauvek svoju prvu ljubav. Nisu skloni braku i vezivanju a njihovo srce može osvojiti pametna, originalna žena koja ima posebne uspehe, neobičan život.Traže prijateljicu i intelektualnu vezu pre svega. Njihova vatra je više vezana za čovečanstvo nego za pojedinca.

VERNICI DANAS OBLEŽAVAJU VRLO VAŽAN PRAZNIK: Obavezno poželite TRI ŽELJE, potrebno je samo da to učinite u tačno određeno vreme

RIBE: Ovaj muškarac traži osećajnu, kreativnu i maštovitu partnerku koja je ćutljiva, diskretna i obučena je ili neupadljivo i u boje koje ne privlače pažnju ili izuzetno atraktivno.Znaćete da mu je stalo kad se promeni u nečemu zbog vas i bori se odlučno za vašu vezu.

     

(Dnevne.rs/Lovesensa/Izvor:Lepa&Srećna)