TAJNE HOTELA MOSKVE: Misterija čuvene sobe 322

Foto: Printscreen/instagram

Foto: Printscreen/instagram

Sobe beogradskih hotela kriju tajne kakve niko ne može ni da pretpostavi, a samo jedan delić o onome što se desilo u njima može da zaprepasti čudnovatošću. Ipak, da nije bilo tih dešavanja, ne bi bilo ni legendi koje se prepričavaju, a za koje se ne zna zna jesu li istinite ili ne.

U sobama glamuroznijih prestoničkih hotela odsedaju uglavnom stranci, ali kada su u pitanju navike – nema razlike – svako je čudan na svoj način.

– Naš hotel ima stalne goste koji borave u istim sobama, na primer 423, 124, 323, kao i u apartmanu 322. Pomenute sobe su komforne, lepe i sa lepim pogledom i kao takve ostavljaju prijatan utisak na gosta.Samim tim, naši posetioci osećaju posebnu vezu sa tim sobama i žele da borave isključivo u njima – rekla nam je Slavica Pešić, marketing menadžer hotela Moskva.

Zaposleni u hotelu uvek se trude da ispune svaki zahtev gosta, pa su tako ostala zabeležena dva neubičajena zahteva važnih gostiju.

Kada je sedamdesetih godina jedan od nesvrstanih državnika došao u posetu Beogradu, odseo je u našem hotelu. Sa sobom je, priča se, doveo i nekoliko kamila koje su bile smeštene u obližnji park. Svako jutro je sveže pomuženo kamilje mleko dovoženo u hotelsku kuhinju gde je kuvano, pa hlađeno.

Čopor vukova je napao psa – pogledajte kako ih je NADMUDRIO (VIDEO)

Sve iz razloga kako bi državniku bilo servirano hladno, uz doručak, baš onako kako voli – ispričala nam je Slavica ovu zanimljivu anegdotu.Robert Meknamara, koji je bio Sekretar odbrane SAD u kabinetu predsednika Kenedija i Džonsona, jednom prilikom je odseo u Moskvi.

– Ovaj visoki zvaničnik Sjedinjenih Američkih Država, pričaju zaposleni, bio je alergičan na prirodno cveće. Pa je, tokom njegovog boravka, predsednički apartman dekorisan cvećem od čiste svile – rekla je naša sagovornica.

     

(Izvor:M.Lj.,Dnevno.rs)