TAJNA VITKE LINIJE MELANIJE TRAMP: Prva dama Amerike svako jutro počinje istom namirnicom!

Tramp

Foto: Fonet

Kao bivša manekenka i jedna od najintrigantnijih prvih dama koje su ikada zakoračile u Belu kuću, Melanijin život, uključujući i njenu dijetu, izazivaju interesovanje mnogih.

Na osnovu pređašnjih intervjua, odnosno retkih prilika kada je pričala o sebi i svom načinu života, izdvojili smo njena osnovna pravila ishrane.

Zanimljivo je da prva dama Amerike uvek za doručak bira isto jelo, prema čemu se može zaslužiti da je Melanija veoma disciplinovana žena.

ZA BUDUĆE MAME I TATE: STAROMODNE METODE uz pomoć kojih ćete saznati da li čekate DEČAKA ILI DEVOJČICU, pre ultrazvuka

Svaki dan započinje istom namirnicom!

Uprkos činjenici da je sada zauzetija nego ikada, ova 48-godišnja dama uvek odvaja vreme za doručak koji mora biti zdrav. Pre nekoliko godina, Melanija je otkrila za “GQ “magazin da obično započinje svoj dan ovsenom kašom koja je poznata po visokom sadržaju vlakana i smuti napitkom napravljenim od nekoliko sastojaka punih vitamina.

prva dama

Foto: printscreen/instagram

Svaki dan pojede određen broj voćki!

Pitate se kako lepa Slovenka održava svoju liniju vitkom, a kožu sjajnom? Ona u svoju ishranu uvodi voće bogato antioksidantima. U jednom intervjuu je otkrila da je njen dnevni cilj da pojede najmanje sedam voćki.

Ne zabranjuje sebi ništa!

Zbog fantastičnog fizičkog izgleda, mnogi ljudi misle da Melanija apsolutno ne unosi šećer. Ipak, baš naprotiv.

“Nemam uobičajen slatkiš koji uvek jedem. Ako mi se jede slatkiš, izabrala bih voće ili malo čokolade, zato što mislim da je i to potrebno mom telu”, izjavila je.

Prva dama je čak priznala da voli ponekad da pojede sladoled, sve dok je on “u balansu sa zdravom hranom”

DOBITNA KOMBINACIJA ZA PLAŽU: Evo koji KUPAĆI KOSTIM će SAVRŠENO odgovorati vašem HOROSKOPSKOM znaku!

Ne podvrguje se lošim dijetama, već zdrava ishrana je deo njenog načina života.

Melaniji je veoma bitno da unosi dosta vode tokom dana, kako bi ostala hidrirana, a nikada ne konzumira masnu ili kaloričnu hranu. Nakon što je rodila svog sina Baron, i oslobodila se kilograma dobijenim u trudnoći, priznala je da su joj zdrava ishrana i pilates, dva-tri puta nedeljno, pomogli da se vrati u staru formu.

Tramp

Foto: printscreen/instagram

“Omiljeno jelo mi je piletina u parmezanu, a piće dijetalna koka-kola iz klasične staklene boce”, rekla je svojevremeno.

(Dnevne.rs/Espreso.rs/Izvor: Superžena)