TAČKA PREOKRETA ZA MNOGE: Spremite se, u noći između 23. i 24. januara očekuje nas “Vučji Mesec”

mesec

Foto: jutjub printskrin /Type O Negative – Wolf Moon

Ovaj pun, odnosno “vučji” Mesec biće tačka preokreta za mnoge. Napokon će vam se do sada nerešive situacije razjasniti

U noći između 23. i 24. januara očekuje nas“Vučji Mesec”, što je sjajna vest budući da se očekuje da će nam napokon doneti neke pozitivne vibracije. Početak 2016. godine bio je prilično turbulentan i trnovit, ali od 24. januara moći ćemo da se nadamo pozitivnim promenama.

Ovaj pun, odnosno “vučji” Mesec biće tačka preokreta za mnoge. Napokon će vam se do sata nerešive situacije razjasniti, i odjednom će vam biti sasvim jasno koji sledeći potez treba da povučete.

Još jedna zanimljivost je ta da će ovogodišnji“vučji Mesec” biti u znaku Lava, a nema životinje koja bi radije preuzela ulogu vođe čopora od ove.

[adsenseyu1]

Lav je veseljak lišen svake konvencionalnosti, pa to znači da će nam naredni period svima biti veseliji. Možda ćete ponovo stupiti u kontakt sa nekim na koga ste zaboravili ili ćete jednostavno poželeti da sve pređašnje brige zaboravite idobro se zabavite. Jer to je, na kraju krajeva, ono što Lav najbolje radi.

S druge strane, vuk možda deluje opako, ali u spiritualizmu on označava jaku intuiciju i sposobnost pronicanja u samog sebe. Međutim, iako je vuk uglavnom negativac u bajkama, on ispod surovog lica krije još nešto – to je životinja sa snažnim instinktima koje će uvek pratiti, čak i kada ga oni navode na trnovit put.

U sledećem periodu i vama predstoji svojevrsno “razotkrivanje”. Ako su vašu ličnost, kao i vučju, do sada tumačili pogrešno, prava slika o vama izaći će krajem januara i početkom februara. Zato, ako imate neke planove vezane za početak novog posla, ili bilo čega novog, ovo je idealan trenutak da započnete to.

[adsenseyu1]

Ovaj pun Mesec će biti poseban i zato što će stajati nasuprot Vodoliji, znaku koji uživa u društvu. Kao i vuk, iVodolije vole svoj čopor, pa nemojte da se iznenadite ako te subote (23. januara) dobijete poziv za izlazak u grad sa ekipom koju dugo niste videli. U svakom slučaju, to će biti najbolja noć za provod u ovom mesecu, a neki od vas će možda poželeti i da istraže svoju divlju stranu.

(Dnevno.rs)