SVOJOM LEPOTOM CELU BIVŠU SFRJ JE BACILA POD NOGE: Gala Videnović ili Ester iz Bala na vodi – 30 GODINA KASNIJE! (FOTO)

glumica

Foto: Fejsbuk /printskrin

Gala Videnović stekla je ogromnu popularnost glumeći u filmu Bal na vodi, a 30 godina nakog toga ona i dalje nosi u sebi tu dozu seksualnosti, ali i provokativnosti, kojom je celu bivšu SFRJ pod noge je bacila ulogom Ester u kultnom “Balu na vodi”.

Ova zanosna umetnica 1989. godine preselila se u Malibu i od tada živi na relaciji Sjedinjene Američke Države – Srbija, a izvor njene iskonske sreće čini porodična zajednica sa rediteljem serije Metla bez drške, Vladimirom Aleksićem, s kojim ima sinove Demijana i Pavla.

Čuvena Ester iz “Bala na vodi” i Nataša iz “Žikine dinastije”, pričala je ranije o svom ulasku u film sa četiri i po godine, o intervjuu za “Intervju” Endija Vorhola, kako je u Holivudu odbila nepristojnu ponudu, ali i kako je umesto da uđe u filmsko sazveđže odlučila da bude samo mama.

U CENTRU PAŽNJE JE BIO SRPSKI KOŠARKAŠ NIKOLA JOKIĆ: Ovo je snimak koji mnogi smatraju DOKAZOM koliko je ‘UNIŠTENA’ NBA LIGA (VIDEO)

– Živim u Malibuu, delu Los Anđelesa gde žive mnogi. Imam svoju iznajmljenu kuću u jednom od kanjona. Na vrhu brda je živeo Šon Pen. Preko puta je živeo Ed Haris. Ali dešava se sledeće. Ostajem u drugom stanju, a niko to ne zna. I to u trenutku kada me očekuje mnogo posla, ali ja verujem da ništa nije slučajno.

Moj menadžer ima sistem da te uvuče u društvo. Ideš kod Stinga na roštilj na plaži. Pa onda na kućnu žurku kod benda Dipeš mod. U Malibuu svaki dan viđaš gomilu filmskih zvezda koje su ti komšije. Odlazim na audicije, stomak mi se ne vidi. Shvatam da neću još dugo moći to da krijem.

A sve se dešava u tih ključnih šest meseci kad treba da mi se ostvari karijera. I ja rešim da nestanem. Ne javljam se na telefon. Rađam dečaka Demijana u Malibuu – ispričala je u velikoj ispovesti za Nedeljnik glumica Gala Videnović.

videnovic

Foto: Facebook /Gala Videnović

– Menadžer Majkl Mekingli mi kaže da treba da nastavim. I ja sam do Demijanovog trećeg meseca išla na kastinge. A onda sam odlučila da ne želim da ostavljam dete Filipinki dok ja idem na audicije. Kao klinka nisam imala život i ekipu, nego sam jurila na snimanja.

I odlučila sam da budem mama. Možda sam odluku donela i na osnovu gledanja Holivuda iz neposredne blizine. Viđala sam te zvezde koje idu u rehab centre i skidaju se sa alkohola, tableta, narkotika – rekla je ona.

Gala je otkila da je imala nepristojne ponude u Holivudu.

     

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)