SVI IH IMAMO U KUĆI: Ovo su stvari koje PRIVLAČE nesreću i siromaštvo u vaš dom (INFO)

enterijer

Foto: pixabay /dnevne.rs

Pretrpan prostor stvara otežanje u komunikaciji i proizvodi loše energetske vibracije, ali ni manjak nije dobar. Uvek treba da harmonizujete prostor, jer vaš dom ste vi.

Ako imate osećaj da vas prostor “tera”, to znači da morate da ga oplemenite, razveselite postavljanjem detalja koji pozivaju na boravak.

Dobra energija u domu postiže se ako je prostor harmonizovan.Prostor treba da probudi želju u nama da se vratimo u njega.

[adsenseyu5]

Previše zemljanih boja (smeđi tepih, na primer) u centru doma, vraćaju na prošle događaje i stalno se priča o prošlosti.

Stakleni zidovi, i uopšte velike staklene površine, povezuju s prirodom i eksterijerom, ali tu je potreban veliki oprez.

DOŠAO SAM IZ 2048. GODINE DA VAS UPOZORIM: Nešto strašno će se dogoditi!

Previše stakla izaziva umor, a moguće su i povrede i štete ako se stakla razbiju.

Staklena posuda za novac – stavljati samo krupne novčanice.

Crna posuda za novac pretvara energiju u jedan korak dalje – za spoljašnje i unutrašnje bogatstvo.

[adsenseyu1]

Zavisi od toga šta se u posudama nađe, to će se i ostvariti. Ne treba ih držati ni na dohvat ruke, jer će se stalno uzimati ostavljeni novac za sreću.

Slike u domu

Slika starog čoveka nagoveštava dugovečnost. Slikom vodopada prizovite uspešnu karijeru. Slike s vatrenim bojama pomažu da se podstakne veći ugled. Slike mladog, zelenog drveta pomažu da se stvori obilje. Slika feniksa pomaže da se stvori široki put u životu.

ALBANAC ZAPALIO SRPSKU KUĆU KOD KURŠUMLIJE: Policiji je dao ČUDNO OBRAZLOŽENJE požara!

Ako vam je neko obećao da će za vas skinuti dugu s neba, onda se sigurno malo šalio, jer dugu niko nikad nije dodirnuo, niti spustio na zemlju. Ali bi bilo dobro da u domu imate sliku duge.Ona uvek usrećuje ljude i njenih sedam spektakularnih, svetlećih boja znače čaroliju i novi, lepši život.

OBJASNILA SVIMA: Postavili NAJTEŽE pitanje Isidori Bjelici, evo kako je odgovorila!

(Dnevne.rs /Izvor: dizajndoma.hr, stil.kurir.rs)

[adsenseyu4]