SVE JOJ SE SMUČILO: ZVALI SU ME NJEGOVI RODITELJI, ALI NE POSTOJI ŠANSA DA SE POMIRIM SA SLOBOM (FOTO)

par

Foto: Printscreen/Youtube /printskrin-kurir/TV pink

O njenoj vezi sa oženjenim Slobodanom Radanović brujali su svi domaći mediji, ali su iz rijalitija ipak izašli kao dva stranca.

Luna Đogani veliku pažnju javnosti privukla je učešćem u najgledanijem rijalitiju na našim prostorima ”Zadruga”.

Kako je nakon rijalitija zapratila Slobu na Instagramu, a onda ga i otpratila, baš kao i njegova supruga Kristina Kija Kockar pitali smo je zbog čega je to uradila.

“Nisam videla ni od koga nego mi je eto došlo tako. Kada sam rekla da mi je uništio život to je bilo u besu.

Ne mislim da mi je Sloba bilo šta uništio. Stvarno ne mislim to”, rekla je Luna i istakla da ne postoji nikakva šansa da se pomiri sa Radanovićem.

“Ne postoji nikakva šansa da se pomirim sa Slobom. Nisam sam se iznenadila kada sam čula da je Sloba rekao da postoji mogućnost da se pomiri sa Kijom. Ja sam rekla još u ”Zadruzi” da me ne bi čudilo da se njih dvoje pomire napolju.

NISTE IMALI PRILIKE DA JE VIDITE: Ovo je supruga Žarka Lauševića sa kojim ima ćerku Janu (FOTO)

Od njega me više ništa ne može iznenaditi, verujte mi. Ja mu želim svu sreću, ako je to njegova sreća, ja mu onda želim da bude srećan”, kaže blogerka i dodaje da prema Slobi više ne oseća ništa.

“Ne osećam ništa ni prema Slobi, ni prema Kiji. Emocije su mi isključene potpuno. Niti mi je neprijatno, niti osećam nešto, baš mi je kul.

Kiji nakon svega želim sve najbolje, a Slobi imam da poručim da bude pametan, da razmišlja i glavom i srcem, kao i da uspe u svom poslu. Želim mu sve najbolje”, rekla je Luna.

Luna otkriva da i da su je Slobini roditelji kontaktirali posle završetka rijalitija, a za nju su imali i bitnu poruku. Međutim, ona tvrdi da je to što oni od nje traže – nemoguće.

“Anabela i Gagi su mi posle svega rekli da slušam svoje srce i da ja najbolje znam šta treba da uradim. Ja nisam zvala Slobine roditelje, oni su pozvali mene, razgovarali smo korektno, normalno, objasnila sam ljudima kakva je situacija i to je to.

Draginja i Dušan su mi rekli da bi voleli da Sloba i ja uspemo, da pokušamo, da damo šansu, ali ja sam rekla da je to nemoguće prvenstveno jer čovek ne zna šta će od svog života i da li će levo ili desno, a meni treba muškarac koji zna šta hoće u životu. Uprkos tome, ipak je bitno kako se slažemo Soba i ja, a ne naši roditelji”, rekla je Luna.

(Dnevne.rs /Kurir.rs/Izvor: Pink)