Svanuće im tek posle 22. novembra 2018: Vladavina Škorpije biće ubitačna za ova 3 horoskopska znaka (ASTRO)

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Sezona Škorpije će mnogim znacima doneti lepe trenutke, ali postoje i oni koji neće imati sreće!

Za vreme ovog perioda sledeća tri horoskopska znaka očekuje težak period, ali ovo nije kraj sveta. Ponekad je potrebno usporiti i pripremiti se za putovanje koje vas čeka u budućnosti.

Ovan

Da li ste znali da sa Škorpijama imate puno sličnosti? Mars je vaš planetarni vladar i tradicionalni vladar Škorpije, tako da imate mnogo više uobičajenih stvari nego što ste mislili. Sunce prolazi kroz vašu osmu kuću seksa i transformacije, i zbog toga je moguće da upadnete u loše raspoloženje ove sezone. Ali ne razmišljajte previše o tome i ne vršite pritisak na sebe. Sve ovo je ciklus i ovo je vaše vreme da povučete i regenerišete pre nego što nastavite dalje.

SVADBA NA BALKANSKI NAČIN: Mlada zgrabila pare pa izbila SVAĐA NASRED VENČANJA! Pozvala majku i pobegla kući, a tek je onda usledio ŠOK!

U bliskoj budućnosti pronaći ćete nove avanture zato što će Jupiter ući u vašu devetu kuću putovanja. U redu je da se odmorite ove sezone, uglavnom zato što u budućnosti očekujete putovanje.

Strelac

Nema panike. Uskoro će Jupiter ući u vaš znak što je sjajno za vas. Ali do tada, u sezoni Škorpije, vreme je da usporite i napunite baterije. Napravićete još jedan krug oko sunca i potreban vam je kompletan odmor koji možete koristiti. U stvari, ako ne želite da provedete vreme sami, ova sezona je period kada morate da prihvatite usamljenost. Nema potrebe da se plašite. Svi zaslužuju malo odmora.

ONI SU SE NAGLEDALI SVEGA: Znamo još na venčanju kada će se razvesti, ovo su TAJNI znaci! A još pamtimo kad je mlada pobegla sa drugim…

Lav

Pošto sunce putuje kroz vašu četvrtu kuću u vaš dom i porodicu, uopšte neće biti lako da usporite. Važno je znati da sve je u redu. Ovo je vreme da nađete udobnost u zadovoljstvima koje vaš dom nudi dok ste okruženi svojim najdražim. Ne znači da će ova sezona biti potpuno loša. Možda ćete biti napeti, ali ćete biti okruženi ljudima koje volite, a to je najvažnija stvar. Sada je red da budete sebični i da se brinete za sebe.

(Dnevne.rs/besnopile.rs/Izvor: republika.rs)