SUTRA JE PUN MESEC U RIBAMA: Idealno vreme za RITUAL, na korak ste od novca i ljubavi!

astro

Foto: Dnevne.rs/pixabay

Pun Mesec je idealan period za počinjanje novih stvari, i to je pravi trenutak da se rešite odnosa koji vam ne prijaju, ili da promenite sebe. Evo kako to možete da uradite.

Ovaj period punog Meseca u Ribama donosi vam šansu da konačno shvatite šta tačno tražite na ljubavnom planu. Prethodni period bio je namenjen preispitivanju veza, i mnogi su završili u odnosima u kojima nisu zadovoljni, ali sve je to bilo za više dobro, jer, da biste znali šta želite i šta vam odgovara, prvo morate da znate šta vam se ne dopada.

[adsenseyu5]

RITUAL ZA NOVAC

Pored ljubavi, period punog meseca je u narodnim verovanjima obično vreme kada je moguće privući novac. Razlog tome je verovanje iz davnina koje kaže da je Mesec zapravo načinjen od srebra, pa da samim tim ima moć da privuče novac.

Jedan od drevnih rituala kaže da u toku punog Meseca treba izaći napolje, pogledati u Mesec, a pritom paziti da vam ništa ne blokira pogled na njega, a potom treba da otvorite novčanik i devet puta kažete “Meseče, napuni moj novčanik”.

OBAVEŠTENJE ZA VOZAČE: Kada budete registrovali kola možda ćete morati da izvadite i novu saobraćajnu (SPISAK AUTOMOBILA)

RITUAL ZA PROČIŠĆAVANJE

Pored ovog, postoji i ritual za pročišćavanje i prizivanje željene energije. Njega izvodite tako što u neku lepu činiju hladne boje (recimo plave), uspete vode i dodate malo ružinih latica. Potom na parčićima papira zapišite sve što želite da privučete u svoj život, i zatim glasno pročitajte.

[adsenseyu1]

Potom šake potopite u činiju sa vodom kako biste se simbolički očistili od stare energije i privukli novu i bolju. Ovaj ritual možete da radite i u društvu

Astrolozi kažu da je Mesec u Ribama idelan period da se prepustimo svojoj mašti i uronimo u svet umetnosti, kako bismo iz sebe pustili sve ono što trpimo u svakodnevnom životu.

ISPOVESTI BESKUĆNIKA IZ BEOGRADA: „PRODALA SAM KUĆU, OTIŠLA S DEČKOM NA EGZIT I SVE JE KRENULO NIZBRDO“

Ovo je vreme kada je gotovo nemoguće fokusirati se na nešto, pa ako vam se to sada dešava češće nego inače – ne brinite, za sve je kriv Mesec. Aktivnosti koje astrolozi preporučuju ovih dana su duge, opuštajuće kupke, ili još bolje, boravak na moru ili reci, odlazak u pozorište ili bioskop, meditacija, i mnogo samoće kako biste pribrali misli i snagu.

VELIKI PREOKRET, GRANICA JE POMERENA: Neće se kažnjavati svi vozači koji prekorače 120 kilometara na sat (INFO)

VALJAK NAPRAVIO HAOS U NIŠU: Mašina ostala bez benzina pa se otela kontroli, vozač iskočio (FOTO)

(Dnevne.rs/SrbijaDanas/Izvor:Blic.Žena.rs)

[adsenseyu4]