SUPERKRATKI TEST KOJI GOVORI ISTINU: IZABERITE PRSTEN I UPOZNAJTE SEBE

test

Foto: printskrin /cicimici.com

Uostalom, sve maštamo o svom idealnom zaručničkom prstenu, a mi vam donosimo superkratki test u kojem na temelju tvog odabira, možemo prepoznati tvoj karakter i narav.
Prsten br. 1

Vi ste – kraljica koja zna da ceni sebe. Kraljica koja je otvorena, kako prema sebi, tako i u odnosu prema drugima. Ponekad vaši najbliži pate zbog vaše prilične surove iskrenosti, ali brzo vam opraštaju zahvaljujući vašem šarmu.

Vi ste jaka, i istovremeno, iskrena ličnost. Mnogi u vašem okruženju ne mogu odoleti ovoj kombinaciji. Ako vam je neko, zaista, simpatičan, on će osetiti svu toplotu vašeg srca. Ako vam se čovek ne sviđa, odmah ćete mu to dati do znanja.

Prsten br. 2

Teško je pronaći nekog ženstvenijeg od vas. Vi ste nežna, draga osoba, sanjar. Imaće sreće onaj muškarac kojem ćete pokloniti svoje srce.

Najlepše ste u haljinama, jer one otkrivaju vašu prirodnu lepotu. Volite da maštate, i vaše mašta, na čudesan način, postaje stvarnost. Često sanjate ostvarive snove.

Možete šarmirati bilo kog muškarca koji vam se dopada. Znate da flertujete. Imate energije za dvoje.

Prsten br. 3

Prsten br 4

Vi ste – pravi lovac. Prepuni ste jake, divlje, blistave energije. Najverovatnije imate oči koje se teško zaboravljaju. Vaš pogled prodire pravo u dušu.Privlačite ljude koji žele da komuniciraju sa vama.

Pri tome, dopuštate bliskost samo sa pojedincima. Imate potpuno poverenje samo u one sa kojima ste bliski. Izdaju i preljubu nikad ne opraštate

Vaš život izaziva neverovatno interesovanje. Često ste objekat tračarenja, ali retko se na to obazirete.

Prsten br. 5

Vi ste – oličenje ljubavi. Najvažnije stvar u vašem životu jeste ljubav. Vi ste ushićeni svim što vas okružuje. To se odnosi na vaše voljeno zanimanje, posao, i naravno voljenog muškarca.

Porodična atmosfera i komfor je vaša odlika, ako postoji onaj, sa kim ga možete podeliti. Imate šarmantan osmeh, i u stanju ste da pružite radost bliskim ljudima.

Cenite svaki trenutak života i volite sitne, prijatne stvari. Za vas imaju veliki značaj različite sitnice za kuću, cveće, šolje, muzika…

Prsten br. 6

Vi ste prava dama. Imate neverovatan ukus, umete da predstavite sebe u najboljem svetlu. Prijateljice vam se, veoma često, obraćaju za savete vezane za lepotu. Mirni ste i pronicljivi.

Vašem budnom pogledu neće promaći ni jedna sakrivena tajna. Pri tome, u vas se može imati poverenja, nikad ne otkrivate tuđe tajne. Po prirodi imate tanke, lepe crte lica.

Kod ljudi cenite pouzdanost i um. Ako se zaljubljujete – to je jako, i na duže staze.

(Dnevne.rs /Izvor: cicimici.com)