SUPER LUKSUZNO JAPANSKO ČUDO: Karta za ovaj voz košta 10.000 DOLARA, a za taj novac dobijate ovo “ludilo” (FOTO) (VIDEO)

Japan

Foto: printscreen/Fejsbuk/Vocativ

Supermoderni japanski voz “Suite Shiki-shima” nedavno je imao svoju prvu vožnju i to od Tokija do ostrva Hokaido, a luksuz u kojem su pritom uživali putnici potpuno je nestvaran.

Ovaj skoro sasvim nečujni voz ima 17 gostinjskih soba za 34 putnika koji u jednoj vožnji njime mogu da se voze.

Očekuju nas još TRI PAKLENO VRELA TALASA, evo i kada (INFO)

Elegantan emterijer sa mekanim prostranim krevetima i mermernim kupatilima samo su neke od pogodnosti koje su na raspolaganju putnicima.

[adsenseyu1]

Ceo enterijer je baziran na detaljima iz tradicionalne japanske arhitekture sa modernim asimetričnim kružnim prozorima i ukrasima na temu drveća i prirode.

Putnicima je na raspolaganju precizna i brza usluga, konobari, sobarice ali i pijanistkinja koja predivnom enterijeru svojom muzikom koju uživo izvodi daje još jednu specifičnu notu.

Printskin: Facebook/ Vocativ

Foto: Printscreen/Fejsbuk/Vocativ

STIGAO JE KOMPLETAN MESEČNI HOROSKOP ZA JUL 2017. GODINE: Blizance očekuje nova ljubav, jarac pod stresom

Voz je dizajnirao Ken Okujama, prvi neitalijanski dizajner Ferarija.

 

Printskin: Facebook/ Vocativ

Foto: Printscreen/Fejsbuk/Vocativ

Voz može da ide na dva načine, ili us pomoć benzina ili pak putem električnih voznih šina. Zato što se u ovom vozu uživa a ne žuri, najveća brzina koju može da dostigne je 110 km/h.

USPAVAO GA KAO BEBU: Nokaut o kome još priča u CELA PLANETA (VIDEO)

Iako karta za ovaj voz košta oko 10.000 dolara, nećete moći tako skoro da rezervišete jednu za sebe, jer su sva mesta unapred rezervisana sve do marta 2018. godine.

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]