SUDSKA BITKA SE NASTAVLJA: Anđelina drži Breda u šaci, glumac se plaši da će STRAŠNA ISTINA izaći na videlo

glumica

Izvor: REUTERS/Danny Moloshok

Sudska bitka Anđeline Džoli i Breda Pita se nastavlja, i čini se da odnos bivših supružnika postaje sve gori i gori. Sada je slavna glumica iznela nove šokantne optužbe na račun Breda.

Naime, Anđelina je optužila Breda da se plaši da će istina izaći na video i da se on svim silama trudi da to spreči, piše TMZ. Takođe, ponovo je pokrenula priču o navodima da je Bred zlostavljao njihovu decu, iako je istraga utvrdila da takve optužbe nemaju osnova.

[adsenseyu4]

Glumičin pravni tim u nekoliko navrata optužio je njenog supruga da je loš otac, te da ima problema sa alkoholom, marihuanom i kontrolom besa. Ona sada navodno planira da te navode potkrepi i dokazima, zbog čega Bred “strahuje da će javnost saznati istinu”.

Inače, Bred je krajem prošle godine podneo papire sudu u kojima je optužio Anđelinu da je ugrozila privatnost njihove dece, pošto je podnela nezapečanjene dokumente kojima je pokušala da ga spreči da promeni uslove njihovog dogovora oko starateljstva. Time bi, tvrdi Pit, brojni detalji iz života njihovo šestoro dece, poput imena njihovih lekara, postali dostupni javnosti.

Anđelina mu je odgovorila da se slaže sa njim da svi dokumenti trebalo da ostanu tajni, ali da je on kriv ako za probleme sa kojima se deca susreću.

– Naravno da Bred želi da zapečati ceo ovaj slučaj, pogotovo detalje istrage o nasilju koje je sproveo FBI i socijalna služba – navela je ona u sudskim dokumentima.

(Dnevne.rs/Blic.rs /Izvor:n. r. , TMZ)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]