STRUČNJACI U SKRIVANJU SVOJIH OSEĆANJA: Ova 4 horoskopska znaka kriju emocije kao zmija noge!

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Da li ste nekada u životu bili okruženi ljudima skrivaju svoja osećanja, razmišljanja i nikako ne žele da vam se povere? Ako jeste, verovatno je reč o ovim horoskopskim znacima.

Rak

Ovaj znak je na vrhu liste skrivanja dubokih emocija.

Iako je za ovaj znak rečeno da je najomiljeniji horoskopski znak, ovi ljudi su stručnjaci u skrivanju svojih stvarnih osećanja, pogotovo kada su povređeni. Imaju strah da budu uzeti zdravo za gotovo, pa zato kriju svoje emocije. Osmehom skrivaju šta zaista osećaju i poznato je da pate u tišini.

Škorpija

Jedan od glavnih razloga zašto ove osobe nikada ne izražavaju svoje emocije je zbog njihovog faktora poverenja.

Da li pripadate grupi od 5% genijalnih ljudi? Većina nas koji su pokušali ne zna rešenje ove matematičke mozgalice! (FOTO)

Oni su tajnoviti o svojim osećanjima i nikada ne dele svoju radost ili tugu sa ostalima. Zadovoljni su svojom sposobnošću da rešavaju bilo koju situaciju i svojim problemima ne opterećuju druge ljude.

Vaga

Vaga u sebi doživljava unutrašnju oluju. Nije neophodno da je ova “oluja” sastavljena od negativnih emocija, ali to može biti u vezi sa nekim od nerešenih emocija unutar njih. Iako izgledaju srećno i zadovoljno, često iznutra nije tako. Ove osobe su oprezne u otvaranju prema ostalima i otkrivaju svoja osećanja samo kada imaju puno poverenje u druge ljude.

patike

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Devica

Ove osobe su veoma samokritične. Svesni su svojih prednosti i slabosti, stoga ne izražavaju svoje emocije ili misli.

ASTRO PROGNOZA ZA OKTOBAR 2018. godine: Horoskop za novac i posao (ASTROLOGIJA)

Imaju urođenu sposobnost da imaju “pravo” lice, čak i ako su srećni ili nesrećni. Ništa na ovom svetu ne može da ih primora da otkriju stvarne misli koje se dešavaju u njihovoj glavi.

(Dnevne.rs/Izvor: Srbija Danas.com)