STRAŠNA ISTINA O ABORTUSU: Doktor pokazao šta se dešava s bebom tokom ovog procesa (VIDEO)

list

Foto ilustracija: Dnevne.rs /Izvor: pixabay

U snimku ginekolog priča o tome kako se okončava trudnoća u drugom tromesečju. Beba je tada, u dvadesetoj nedelji, veličine dlana odraslog čoveka

Doktor Entoni Levatino, ginekolog koji je radio abortuse, objasnio je javnosti, koristeći animaciju, šta se, tokom abortusa dešava sa majkom i bebom. On sam izveo je 1.200 abortusa.

U snimku priča o tome kako se okončava trudnoća u drugom tromesečju. Beba je tada, u dvadesetoj nedelji, veličine dlana odraslog čoveka.

– Veći deo javnosti je neinformisan o tome šta se dešava tokom abortusa – smatraju u organizaciji koja je protivnik abortusa “Live Action”.

MONSTRUOZNO UBISTVO: Baba unuku izbola nožem, pa je živu stavila u uključenu rernu

– Oni koji lobiraju za abortus celu proceduru maskiraju eufemizmima. Koriste izraze kao što su produkt začeća, okončanje trudnoće i slično.

Nedavna anketa je otkrila da je čak 81 odsto Amerikanaca za neko od ograničenja na abortus, uključujući da se procedura ograničava na trudnoće do prva tri meseca.

Ili da se nikada ne dozvoli.

Pogledajte video:

U istraživanju u kome je učestvovalo 1.700 Amerikanaca, 66 odsto njih koji sebe smatraju pristalicama izbora “za abortus” kažu da abortus treba dozvoliti u nekim slučajevima: u prvom tromesečju, u slučajevima silovanja, incesta ili da se spase majčin život.

(Dnevne.rs/telegraf.rs/ Izvor: breitbart.com)