STIŽE VELIKA ASTROLOŠKA PROMENA: Evo koji znakovi će se NAREDNIH 7 DANA radovati od srca…

horoskop

pixabay

Horoskopski znaci će doživeti neke promene ove nedelje, a za tri znaka će to biti prava sreća. Oni će doživeti najbolju nedelju otkako je počela ova godina.

Sunce ulazi u Ovna 20. marta i to nam donosi promene i na poslovnom, i na ljubavnom, pa i na zdravstvenom planu.

Očekuje nas i pun Mesec koji će doneti harmoniju i balans.

Evo ko će se zaista od srca radovati sledećih sedam dana.

Ovan

Osećate ogromnu dozu samopouzdanja i dajete sve od sebe da isplanirate budućnost.

Sunce će i zvanično ući u vašu prvu kuću ličnosti, tako da će vaša vatrena ličnost i upornost doći do izražaja. Osetićete ovo u celom svom telu. Napokon ćete postati svesni sebe i svoje ličnosti pa ćete zračiti  samopouzdanjem. Bićete svesni i toga kroz šta ste sve prošli u proteklom periodu i to će vas samo još više nadahnuti da se poštujete. Odvojte neko vreme da razmislite o tome koliko ste se promenili tokom prošle godine i koliko ste postali fleksibilniji.

Kada pun Mesec zasija u vašoj sedmoj kući partnerstva postoji velika šansa da pokažete kolik vam je zapravo stalo do ljubavnog odnosa. Postavlja se jednostavno pitanje da li na isti način primate i dajete emocije. Razmislite i da li su vaše veze zalužne za ono što ste danas. Razmislite i o jednakosti polova.

Lav

Sve vaše želje će postati stvarnost.

Osećaćete se spremnim za bilo kakvu avanturu, pokazujete hrabrost i spremnost za podvig, a sve to jer Sunce ulazi u vašu devetu kuću ekspanzije i filozofije. Sada je pravo vreme da se zapitate šta je pravi smisao vašeg života. Da li zaista živite punim plućima? Da li možda gubite vreme radeći stvari koje vas ne zadovoljavaju? Zapitajte se šta biste radije radili u ovom trenutku. Preispitajte svoju strast za nepoznatim i izađite iz vaše komforne zone. Vreme je i da putujete na neko novo za vs do sada nepoznato mesto.

LJUBAV JE OTRCANA REČ: Poznati glumac otkrio zbog čega se razveo

Pun Mesec će otvoriti vašu treću kuću komunikacije. Napokon ćete biti u mogućnosti da kažete naglas stvari o kojima ste do sada ćutali. Okuražite se da pokažete svoju potpunu transformaciju.

Strelac

Bićete spontani i zabavićete se kao nikad u životu.

Sada kada je Sunce ušlo u vašu devtu kuću zabave i zadovoljstva vi ste usred jednog od najzabavnijih perioda koji vas čekaju u okviru ove godine. Sada je i vreme za ispoljavanje vaših umetničkih i kreativnih strana ličnosti jer kroz zabavu mogu da se postignu i mnogo ozbiljniji ciljevi. Možete da se bavite i sitnicama, mirišite ruže, gledajte u zvezde, budite slobodni. Vaš jedini zadatak je da se pokažete u potpunodsti u svom punom sjaju. Vreme je da shvatite da se život ne vrti samo oko posla, obaveza i novca.

SEKA ALEKSIĆ ODRASLA U OVOJ ORONULOJ KUĆI: Nije imala WC ni šporet,kupala u KORITU, a onda se selom provozala u belom “mercedesu”

Osetićete i veću potrebu da se povežete sa svetom oko sebe jer pun Mesec ulazi u vašu jedanaestu kuću prijateljstva. Shvatićete ko su vam pravi prijatelji i ko vam želi ono najbolje u životu.

Takođe, shvatićete da vreme provedeno sa prijateljima zaista nema cenu.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)