STIGAO JE KOMPLETAN MESEČNI HOROSKOP ZA JUL 2017. GODINE: Blizance očekuje nova ljubav, jarac pod stresom

priroda

Foto: Stanić Z.

Saznajte šta vam predviđaju zvezde u mesecu julu, šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje…

OVAN

Ovo je mesec boljitka na porodičnom planu i zato pokušajte da „ispeglate“ sve ono sa čime niste zadovoljni u ovoj sferi. Neka vas ne obeshrabre oni koji se ne slože sa vašim idejama i budite istrajni u svome naumu, savetuje mesecni horoskop.

Finansije: Želite li da se situacija na ovom planu sredi, morate pojačati komunikaciju sa svima onima od kojih bi mogli imati koristi. Nije preporučljivo da pozajmljujete novac osobama u koje nemate poverenje. Prva polovina meseca biće bolja od ostatka meseca, predviđa mesecni horoskop.

VELIKI ČOVEK SA VELIKIM SRCEM: Đoković ponudio pomoć Borisu Bekeru, a evo šta mu je Nemac rekao!

Ljubav: Druga polovina meseca, pogotovu ako budete na odmoru, doneće vam mogućnost za letnju ljubav. Od vaše spretnosti, zavisi da li ćete je iskoristiti. Obratite pažnju na Blizance, pogotovu ako niste u vezi, savetuje mesecni horoskop.

Karijera: Niste zadovoljni sa vašim profesionalnim statusom. Ipak, u ovom mesecu, imaćete priliku da zasijate. Možete očekivati i podršku od vašeg pretpostavljenog. Ukoliko imate sopstveni biznis, ovo je mesec u kome možete složiti kockice za boljitak koji je na horizontu, predviđa mesecni horoskop.

Zdravlje: Vaš nervni sistem je iscrpljen i vi, jednostavno, morate uzeti time-out. U suprotnom, zdravstveni problemi bi vam mogli biti prepreka u daljem funkcionisanju. Dovoljna je i promena sredine, savetuje mesecni horoskop.

[adsenseyu4]

BIK

Ovo je mesec u kome ćete moći da poboljšate komunikaciju sa vašim okruženjem. Kraći put je izvestan za sve one koji imaju biznis koji nije vezan za sedište firme. Boljitak na porodičnom planu.

Finansije: Ako niste iskoristili finansijke šanse u prethodnom mesecu, dobićete priliku da se dokažete u ovom mesecu. Posvetite više pažnje boljoj komunikaciji sa poslovnim okruženjem i osetićete da „lepa reč i gvozdeni sef otvara“. Ukoliko ste sklopili poslovni ugovor i realizujete ga, otvorite četvore oči, budući da će neko pokušati da vam oduzme od vašeg truda, savetuje mesecni horoskop.

Ljubav: Ako niste našli ljubav u prethodnom mesecu, pred vama je sada malo teži zadatak. Novu ljubav biste mogli naći na nekom kraćem putu ili u nekoj finansijskoj instituciji. Obratite pažnju na Blizance ili Devicu. Ukoliko ste u vezi, najbolji način da je učvrstite biće ako odete na odmor, savetuje mesecni horoskop.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Karijera: Verovatno vas nervira trenutna stagnacija na profesionalnom planu. Jedan od načina da vam stvari krenu nabolje je da poboljšate komunikaciju sa poslovnim okruženjem. Morate shvatiti da vaši poslovni partneri ne žele uvek da čuju loše vesti, ma kako one bile istinite. Pokušajte da dobijete podršku pre nego krenete u realizaciju projekta, savetuje mesecni horoskop.

Zdravlje: Iako vas opterećuje Saturn u polju psihe, ovo je mesec u kome bi mogli popraviti vaše zdravstvene parametre. Pametnom ishranom, punom voća i povrća, mogli biste popraviti vaš najveći problem: cirkulaciju. Od izuzetnog je značaja da se odmorite jer je vaš nervni sitem preopterećen. Promenite mesto odmora, savetuje mesecni horoskop.

ISPOVEST BOSANKE (36): Udata sam za Arapina, 2. sam mu žena. OVAKO IZGLEDA NAŠ BRAK!

BLIZANCI

Ovo je mesec koji će vam doneti novčani prosperitet. Ukoliko tražite novu ljubav, lako biste je mogli naći, spustite li visok kriterijum koji ste postavili.

Finansije: Velika energija, koju budete uložili, može vam lako doneti neočekivano veliki finansijski prosperitet. Ako birate partnera za biznis, potražite ga u znaku Raka ili Lava. Ne pozajmljute novac osobama koje tvrde da će vam ga vratiti brzo, kao ni onima koji nisu stekli poverenje kod vas, savetuje mesecni horoskop.

Ljubav: Ovo je najbolji mesec za ljubav, kada je vaš znak u pitanju. Ako ste bez partnera, obratite pažnju na Bika ili Vagu. Ako je vaš partnerski staž dug, osvežite vezu, najbolje odlaskom na odmor na destinaciju gde, do sada, niste bili, savetuje mesecni horoskop.

[adsenseyu1]

Karijera: Na radnom planu, od druge polovine meseca, stvari kreću nabolje. Ako prionete obavezama sa većom odgovornošću i ozbiljnošću, sigurno je da će doći do željenog pomaka. Pojačajte komunikaciju, vaše najjače oružje, i pred vama će se otvoriti sva vrata na koja zakucate, savetuje mesecni horoskop.

Zdravlje: Iscrpljeni ste svakodnevnim obavezama. Morate naći slobodnog vremena koje ćete posvetiti samo sebi. Zavolite same sebe, jer ako drugi primete da ne poštujete sebe, neće to ni oni činiti, savetuje mesecni horoskop.

RAK

Dragi Rakovi, spremite se da pametno iskoristite najpovoljniji mesec za vas. Ovo je vreme u kome možete iskazati svoju punu snagu. Ne bojte se da se usprotivite i „pokažete zube“ svima onima koji pokušavaju da se okoriste o vašu emotivnost.

USPAVAO GA KAO BEBU: Nokaut o kome još priča u CELA PLANETA (VIDEO)

Finansije: Planeta finansija boraviće u vašem znaku više od pola meseca i ovo je idealan period da popravite sve negativne stavke u kućnom budžetu. Od Lava možete očekivati najviše. U ovom mesecu možete pokrenuti i neki dodatni način zarade, koji nema veze sa porezom, savetuje mesecni horoskop.

Ljubav: Ako odete na odmor u inostranstvo, tamo možete upoznati novu ljubav. Ukoliko niste planirali odmor „napolju“, na ljubav morate sačekati do treće dekade meseca, kada Venera uđe u vaš znak. Novu ljubav potražite, najpre, u znaku Škorpije. Ako ste u vezi, do stabilizacije emotivnih odnosa dolazi u drugoj polovini meseca. Ne dozvolite da vas pojačan stres izbaci iz ravnoteže i ugrozi vašu emotivnu vezu, savetuje mesecni horoskop.

Karijera: Niste zadovoljni stanjem na profesionalnom planu. Ako vas interesuje šta je to što vas koči, odgovor je jasan: emocije. Vaše burne emocije često su najveći kamen spoticanja vašem napretku u poslu. Naučite da „izbrojite do 10“, savetuje mesecni horoskop. Druga polovina meseca je idealna za napredak na profesionalnom planu, pod uslovom da obezbedite podršku nekog iz vašeg radnog okruženja.

Zdravlje: Stresni period iz prethodnog meseca, pratiće vas i u prvoj polovini meseca. Nađite vreme za svakodnevi odmor ili ćete navući neku disajnu infekciju. Godišnji odmor vam je preko potreban a ako nemate previše novca i prosta promena sredine i okruženja, više nego će vam prijati, savetuje mesecni horoskop.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

LAV

Ovo je mesec mentalnog oporavka svih osoba u ovom znaku. Pokušajte, u najmanju ruku, da se rešite nagomilanog stresa. Više se odmarajte ali ne zanemarite i rekreativne aktivnosti, koje su bitan preduslov za mentalno i fizičko zdravlje.

Finansije: Zarada od profesije kojom se bavite, ključan je izvor finansija u ovom mesecu. Da poboljšaju stanje u vašem budžetu, moći će Blizanci i vaši prijatelji. Takođe, do novca lako možete doći ako odete na kraći put ili poboljšate poslovnu komunikaciju, savetuje mesecni horoskop.

Ljubav: Novu ljubav možete naći na nekom kraćem putu ili hodniku firme u kojoj radite. Ukoliko vas interesuje znak, potražite je u znaku/podznaku Vaga ili u osobi više nego prijatne spoljašnjosti. Ako ste u vezi, do poboljšanja poljuljanih emotivnih odnosa, može doći u drugoj polovini meseca. Ključ za boljitak je iskreniji odnos. Ne zaboravite da je „za svađu potrebno dvoje“ i da za loše odnose u vezi ima i vaše krivice, poručuje mesecni horoskop.

Karijera: Prošli mesec je bio mesec dobrih prilika za vašu karijeru. Ukoliko niste iskoristili „vetar u jedra“, moraćete malo više da se potrudite. Dobra komunikacija, ključ je za dobrobit u ovom mesecu. Podršku za poslovne poduhvate potražite u osobama u znaku Blizanaca. Ne bojte se da zatražite nagradu ako mislite da ste je zaslužili, savetuje mesecni horoskop.

[adsenseyu1]

Zdravlje: Mars, u opoziciji sa vašim poljem zdravlja, doprineo je da se vaša „čaša stresa“ napuni do vrha. Ukoliko niste u prilici da odete na neki atraktivan odmor, i jednostavna promena okruženja, odlaskom na selo i sl, biće delotvorna. Promena svakodnevne rutine biće dragocena za vaše mentalno stanje. Ovo, pogotovu stoga što vas u idućem mesecu očekuju izazovi za koje će vam trebati dosta snage. Srce je organ koji vam je najugroženiji: učinite nešto dobro za njega, savetuje mesecni horoskop.

DEVICA

Ovo je mesec u kome će vam prijati druženje s prijateljima ali i u kome morate posvetiti pažnju zaradi od profesije, budući da ćete, na tom planu, imati nebesku podršku.

Finansije: Jupiter, u vašem prirodnom polju finansija, radi i stvara vam finansijske pogodnosti i poslovice. Vaše je, samo, da ih ne odbijate. Ovako povoljne planetarne okolnosti sreću se jednom u 12 godina i, zbog toga, nemojte biti lenji već se pokrenite. Strelčevi i osobe iz inostranstva su ti od kojih najviše možete oćekivati, bez obzira da li ste zaposleni ili ne, poručuje mesecni horoskop.

VAPAJ OČAJNE MAJKE MLADIĆA KOJI JE IZVRŠIO SAMOUBISTVO ZBOG FIZIČKOG ZLOSTAVLJANJA: “Šta da radim sad?”

Ljubav: Mars, u opoziciji sa vašim poljem ljubavi, ne čini vas zadovoljnim na ovom planu. Srećom, u drugoj polovini meseca, stiču se uslovi da budete zadovoljniji na ovom polju. Ako niste u vezi, ili ste nezadovoljni sadašnjim partnerom, „ventil“ možete potražiti u nekoj „šemi“ sa Ribom ili Strelcem. Ne očajavajte, idu bolja vremena za ljubav, poručuje mesecni horoskop.

Karijera: Ovo je mesec u kome će se realizovati vaši profesionalni napori. Ukoliko ste bili vredni, dobićete satisfakciju u vidu unapređenja ili novčane nagrade. Morate biti strpljivi i ne gubiti veru u napredak jer će do njega doći ukoliko pošteno izvršavate poslovne obaveze. Loša situacija u vezi sa vašom karijerom, polako nestaje i ustupa mesto optimizmu i zadovoljstvu. Poboljšajte komunikaciju, savetuje mesecni horoskop.

Zdravlje: Stres, kome ste izloženi, na vas utiče znatno više nego na ostale znake. Dovoljno odmora, rekreacija i izbalansirana ishrana, su siguran izlaz i put ka dobrom zdravlju. Obavezno otidite na godišnji odmor: bolje novac dajte na letovanje nego farmaceutima, poručuje mesecni horoskop.

ZVERSKI JE ZLOSTAVLJAO I UBIO KOMŠIJA: Marijin otac je 7 godina kasnije objavio potresnu poruku!

VAGA

Sunce u Raku, osvetliće do maksimuma sve aspekte vaše karijere i dati vam neophodni podsticaj. Ne libite se da potražite nagradu za vaš rad, ukoliko smatrate da ste je zavrednili.

Finansije: Vaše finansije isključivo su vezane za karijeru kojom se bavite. Verovatno je da trenutno niste zadovoljni njima ali je dobra vest da stvari kreću nabolje u drugoj polovini meseca, kao posledica dogovora koji ste postigli sa poslovnim partnerima. Rak i Lav, najviše mogu dati podsticaja vašim finansijama, savetuje mesecni horoskop.

Ljubav: Vaše polje flertova i kratkotrajnih veza, aktivno je već duže vreme. Ne budete li zadovoljni stalnim partnerom, lako ćete naći način za satisfakciju. Ako tražite novu ljubav, potražite je na kraćem putu, u hodniku firme u kojoj radite ili u znaku Blizanaca, Ovna ili Škorpije, poručuje mesecni horoskop.

Karijera: Ovo je mesec boljitka na polju karijere i zato ga iskoristite na najbolji način. Iz tog razloga odložite odlazak na odmor tek za zadnju dekadu meseca. Budete li vredni, već krajem meseca stiže nagrada, najpre u novčanom smislu. Siguran način za profesionalni napredak je poboljšanje komunikacije, kako sa radnim okruženjem, tako i sa vašim nadređenim, savetuje mesecni horoskop.

buket

Foto: pixabay /dnevne.rs

Zdravlje: Jupiter, planeta dobrobiti, umnogome sređuje stvari vezane za vaše zdravlje. Problema može biti u sklonosti da se prejedate, što bi vam moglo doneti viška kilograma. Ili smanjite obroke ili pojačajte treninge ili ćete se, ako već niste, naći u problemu. Gojaznost je globalni problem, nemojte da pogodi i vas. Unosite više tečnosti pre obroka, ovo je dobar trik da sačuvate vašu liniju i zdravlje, poručuje mesecni horoskop.

ŠKORPIJA

Pitanja u vezi sa inostranstvom i strancima, mogla bi doći u prvi plan dešavanja kod vas. Dolazi i do stabilizacije narušenih odnosa u porodici.

Finansije: Mora se priznati da vam na ovom planu, u prethodnom periodu, nisu „cvetale ruže“. Razvedrite se jer ovaj mesec donosi, preko potrebno poboljšanje. Najpre ćete profitirati ako sklopite neki sporazum pa ge realizujete. Moguće su pogodnosti od nasledstva, poreza ili kredita. Ne verujte previše poslovnim saradnicima i nikako ne pozajmljujte novac onima u koje nemate beskrajno poverenje, poručuje mesecni horoskop.

TUŽNA PRIČA POBEDNICE TAKMIČENJA „NIKAD NIJE KASNO“: Ušla u kuću i pronašla muža u LOKVI KRVI!

Ljubav: Jupiter u Vagi implicira tajne ljubavi(flertove), te je to mogućnost koju vam pruža nebo. Ako nemate partnera, potražite ga u znaku Vage ili osobe koja pleni svojom pojavom. Ukoliko ste u vezi a postoje nesuglasice koje treba rešiti, najbolje ćete to postići putem poklona i postelje(sexa). Ne zaboravite da vaša sklonost u istrajavanju u već zacrtanom stavu, može dosta povrediti vašeg partnera. Poboljšajte komunikaciju, poručuje mesecni horoskop.

Karijera: Situacija, na ovom planu, kreće nabolje u drugoj polovini meseca. Budite spremni na povećane napore ali i na veće stresove, koje će vam doneti aktivnosti na profesionalnom planu. Za ispunjenje zacrtanih planova morate obezbediti podršku ili se možete zaglaviti u glibu namnoženih obaveza, poručuje mesecni horoskop.

[adsenseyu1]

Zdravlje: Nagomilani stres je i dalje vaš najveći zdavstveni problem. Odmarajte više a neka vam kvalitet sna bude pouzdan indikator vašeg zdravstvenog stanja. Obavezno isplanirajte godišnji odmor makar bio i kraći. Uspostavite balans uravnotežene ishrane, vežbanja i odmaranja. Ako niste bili duže kod lekara, učinite to iz preventive, naročito ako ste ženskog pola, savetuje mesecni horoskop.

STRELAC

Ovo je mesec u kome možete, više no uobičajeno, računati na podršku okruženja. Možete i dobiti, ako vam zatreba neki kredit, imati koristi od izdavanja nekretnina. Mentalno ćete biti jači.

Finansije: I dalje, najviše novca dobijate od profesije kojom se bavite. Najbolji način za zaradu je sklapanje ugovora(sporazuma), njegova realizacija i naplata. Drugi deo meseca, doneće vam više novca. Pokušajte da ostavite nešto sa strane, budući da vam dotok novca neće stalno biti ovakav. Ne pozajmljujte više novca, nego što lako možete da otpišete, savetuje mesecni horoskop.

Ljubav: Ovo je godina novih početaka, zašto ne biste okrenuli „novi list“, kada je u pitanju ljubav? Bez obzira da li ste u vezi(da sagledate pozitivne i negativne aspekte vaše veze) ili tražite novu ljubav. Ako ste iz ove druge grupe, novu ljubav potražite na mestima javnih okupljanja(šoping centru, kafiću, restoranu i sl.) i u znaku/podznaku Blizanci. Morska ljubav je takođe sjajna opcija, poručuje mesecni horoskop.

POD ZEMLJOM NAŠAO PLASTIČNO BURE DOK JE ORAO NJIVU: Kada ga je otvorio, odmah je POZVAO policiju

Karijera: Niste zadovoljni sadašnjim stanjem karijere ali, vama za utehu, mnogi nisu. Ne gubite nadu jer, ubrzo, stvari kreću nabolje. Pored poboljšanja poslovne komunikacije, obratite pažnju na sve poslovne prilike vezane za strance ili inostranstvo. Osobe u znaku Lava mogu vam dosta pomoći na profesionalnom planu, savetuje mesecni horoskop.

Zdravlje: Prilično ste iscrpljeni svakodnevnim obavezama i vreme je da uzmete odmor. Svakodnevni stres uzima svoj danak i ukoliko ne nađete način za njegovu eliminaciju, rizikujete trajni pad imuniteta. Hranite se lakšom hranom, sa više voća, povrća i tečnosti da biste organizmu olakšali visoke temperature koje donosi leto. Provodite što više vremena na otvorenom i suncu jer će vam to povratiti dobro raspoloženje, savetuje mesecni horoskop.

JARAC

Ovo je mesec u kome možete zablistati u javnosti, sklopiti dobar ugovor a, takođe, i ući u neku vezu.

Finansije: U ovom mesecu će vam priliv novca zavisiti najviše od toga koliko budete uložili truda u posao koji obavljate. Novca može biti i od sklopljenih ugovora ili sporazuma, uglavnom u drugoj polovini meseca. Ostavite nešto novca na stranu, za period kada priliv bude manji. Osobe u znaku Lava, najviše vam mogu doneti novca, savetuje mesecni horoskop.

DANAS JE VIDOVDAN: Evo šta treba obavezno uradite večeras pre spavanja!

Ljubav: Vašim prirodnim poljem ljubavi, ceo prethodni mesec, plovila je Venera, planeta ljubavi. Ako niste imali sreće, u ovom mesecu ljubav potražite u vašem radnom i poslovnom okruženju jer će Venera tamo biti. Ukoliko ste u stabilnoj vezi, ovo je mesec u kome vam može pasti na pamet i neki flert, opet na radnom mestu. Blizanci su favorit za vašu novu ljubav, poručuje mesecni horoskop.

Karijera: Jupiter, u vašem polju karijere, neprestano vam donosi dobrobit na ovom planu. Ukoliko ste bili vredni, ne libite se da zatražite unapređenje ili, bar kratkoročnu novčanu nagradu. Iako ste predani karijeri i dovoljno se trudite, poradite na poboljšanju komunikacije sa radnim okruženjem jer će vam to ubrzati napredak na poslovnoj lestvici. Lakše će vam biti ako obezbedite podršku za projekat koji planirate, savetuje mesecni horoskop.

Zdravlje: Stresni period iz prethodnog perioda, pratiće vas i u ovom mesecu. Nađite vreme za svakodnevni odmor ili ćete navući neku disajnu infekciju. Godišnji odmor vam je preko potreban a ako nemate previše novca i prosta promena sredine i okruženja, više nego će vam prijati, savetuje mesecni horoskop.

buda

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Ovo je mesec u kome možete zablistati na poslovnom planu, ukoliko vam do toga bude stalo. Ako ste imali hroničnih zdravstvenih problema u prošlom periodu, doći će do bitnog zdravstvenog poboljšanja.

Finansije: Sklapanje ugovora/sporazuma pa njihova realizacija, najbolji je put do veće količine novca. To je okolnost koja vas prati već duže vreme, ali koja će vam odgovarati i u narednom periodu. Od znakova, koji vam donose finasijsku korist, posebno vredni pažnje su Vage. Veći priliv novca očekujte u drugoj polovini meseca. Ne pozajmljujte značajniju sumu novca, postoji mogućnost da ćete ga teško dobiti natrag, savetuje mesecni horoskop.

Ljubav: Skoro ceo mesec će Venera, planeta ljubavi, boraviti u vašem prirodnom polju ljubavi. To znači, da ćete vi, više od svih ostalih znakova, imati prilike i sreće u ljubavi. Potrebno je samo da se opustite i otvorite vaše srce za ljubav. I za slobodne i za one u vezi, mesto godišnjeg odmora, idealno je za ljubav. Ako tražite novu ljubav, potražite je u znaku Blizanaca ili Lava, savetuje mesecni horoskop.

Karijera: Malo ste, na ovom planu, zaglavili u prošlom mesecu. Ipak, stvari kreću nabolje, pogotovu od druge polovine meseca. Pored vrednog rada, poboljšajte komunikaciju sa poslovnim okruženjem i ne brinite se. Lav je znak koji bi vam mogao biti od presudnog značaja u ovom mesecu. Ne krećite u novi projekat ako ne obezbedite solidnu podršku relevantnih faktora, savetuje mesecni horoskop.

[adsenseyu1]

Zdravlje: Stres, viši no uobičajeno, mučiće vas još u prvoj polovini meseca. Odmor vam je jako neophodan, želite da sačuvate zdravlje. Ako niste, proverite srce. More ili reka, idealna su opcija. Godišnji odmor vam je preko potreban a ako nemate previše novca i prosta promena sredine i okruženja, više nego će vam prijati, savetuje mesecni horoskop.

RIBE

Čak se tri planete „vrzmaju“ po vašem prirodnom polju ljubavi. Mislite o tome, posebno ako odete na more. Ovo je period u kome možete posvetiti dosta vremena deci, na čemu će vam ona biti zahvalna.

Finansije: Venera, planeta dobrobiti, vrzma se po vašoj kući privatnog biznisa, pa je to okolina iz koje vam može doći najviše novca. Blizanci će imati jakog uticaja na vaš finansijski prosperitet. Novac vas očekuje i na nekom kraćem putu ali će vam i dobra komunikacija biti od presudnog značaja za zaradu, Godišnji odmor vam je preko potreban a ako nemate previše novca i prosta promena sredine i okruženja, više nego će vam prijati, savetuje mesecni horoskop.

Ljubav: Ovo je za vas idealan mesec za ljubav. Sunce, more i morska ljubav, jednostavno vam se smeše i privlače. Bilo da tražite novu ljubav, bilo da na more idete sa stalnim partnerom. Rak i Lav su favoriti za vašu novu ljubav. Ne zaboravite da je ovo godina ljubavi. Ako vam nešto ne odgovara kod partnera, nemojte to ispravljati na godišnjem odmoru, Godišnji odmor vam je preko potreban a ako nemate previše novca i prosta promena sredine i okruženja, više nego će vam prijati, savetuje mesecni horoskop.

ČUDO: Rodila je trojke, lekari se šokirali kada su videli jednu od beba! (VIDEO)

Karijera: Niste previše zadovoljni svojim profesionalnim dostignućima u dužem vremenskom periodu unatrag. Opterećujući planetarni aspekti polako nestaju i na vama je da porazmislite o novim projektima. Postavite vaše ideje na čvrste osnove, budući da ste već imali negativna iskustva, kada je toga nedostajalo. Morate naučiti da preuzmete odgovornost, kao i da za svoje ideje obezbedite neophodnu podršku poslovnih saradnika.

Zdravlje: Iscrpljeni ste svakodnevnim obavezama. Morate naći slobodnog vremena koje ćete posvetiti samo sebi. Slab san, najbolji je pokazatelj da su vaši živci na izmaku. Nađite vremena da se osamite i suočite sa svojim strahovima. Boravite više na suncu i jedite lakšu hranu bogatu vitaminima i mineralima. Od druge polovine meseca, dolazi do stabilizacije zdravstvene situacije, poručuje mesecni horoskop.

(Dnevne.rs/Balkanspres.com/Izvor:besnopile.rs / astrologijaibahovekapi.com)

[adsenseyu2]