STIGAO JE KOMPLETAN LJUBAVNI HOROSKOP: Vruće leto donosi sudbinsku ljubav OVOM ZNAKU!

ruza

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Kažu da se sve ćelije u telu menjaju svakih sedam godina. Ipak, ljudi vole da se hvale koliko godina se nisu promenili. Jupiter u Vagi zato poručuje da ništa ne može biti fiksirano u jednoj tački (jer je onda već odavno mrtvo), pa čak i da je tako, to bi onda značilo da je nepromenljivo, a taj zakon ne važi za život. Pogledajte prirodu, svakog dana je drugačija. Jupiter želi ekspanziju!

Ravnoteža dve suprotnosti, predstavljena simbolom Vage, potrebna je u svemu. Jupiter 9. juna konačno je krenuo direktno i za one koji žele da ga čuju, još jednom šapuće da se ne može stalno biti na istom. Treba u životu iskusiti obe strane.

SADA VODI RIJALITI EMISIJU NA TELEVIZIJI: Pogledajte kako je Jovana držala govor na PRAVNOM FAKULTETU koji je završila sa svim DESETKAMA (VIDEO)

Ako vam je retrogradni tranzit doneo zdravstvene probleme (ili višak kilograma), zapitajte se da li je neki deo vas odustao i predao se. Sada je prilika da obrate pažnju na to što telo pokušava putem simptoma da vam kaže. Razgovarajte sa tim delom sebe i pronađite odgovore.

[adsenseyu1]

E sad, vi ste u vašoj glavi sve lepo konstruisali i nije vam jasno zašto se dotična osoba ne ponaša tako kako vi hoćete. Neka 14. jun i trigon Jupitera sa Merkurom, koji uživa u neobaveznim ćaskanjima i šalama pomogne da dođete do odgovora na pitanja koja vam se već mesecima vrzmaju u glavi. Iskoristite priliku da provučete i neke važne teme. Ipak, čuvajte se površne analize.

Pojedine Vage će konačno doneti dugo odlagane odluke o svom ljubavnom životu, ali neke će ipak morate još da uče (ili pate). Ako ste u prethodnom periodu iskusili momente mira, radosti i zahvalnosti, ali i momente tuge, straha i ljutnje, to vam upravo može pomoći da pronađete pravi oslonac, u sebi. Ovnovima bi moglo biti najteže, a i Rakovima, naročito tokom vladavine Marsa u Raku, u junu i većim delom jula.

NEKADA SU NAJLEPŠE ŽENE BALKANA ‘TRČALE’ ZA NJIM: Petar Kapisoda danas izgleda POTPUNO DRUGAČIJE! (VIDEO)

Šta nam donosi Venera u Raku

Ako niste zadovoljni situacijom u kući, emotivne scene mogu dovesti i do depresije oko 25. juna, nakon kvadrata sa Marsom u Raku. Onima koje ovo ne opameti, buran kvadrat Jupitera i Merkura u Raku, 27. i 28. juna, može stvoriti dodatne sukobe i patnju.

Rakovi mogu iznenada shvatiti da nešto ozbiljno nije u redu u porodičnim odnosima i doživeti trenutak krize kada sve drugo postaje nevažno. Ipak, sve je to u cilju nečeg boljeg, većeg i stabilnijeg, u skladu sa svačijom natalnom kartom.

Ako boli ono što čujete, pogotovo ako dolazi od brata, sestre ili članova porodice, podsetite se sa kojim idejama ste se poistovetili, a koje više nisu odraz vaše ličnosti. Razmislite, dve osobe reaguju uvek drugačije na istu stvar, jer reakcija zavisi od njihovog mentalnog sklopa, nesvesnih ubeđenja stečenih tokom detinjstva i bolnih životnih situacija.

[adsenseyu4]

Zato, ako je ikako moguće, povucite se u četiri zida i jezik za zube. Sada još jedna kap stvarno preliva već prepunu času. Jedno od ključnih rešenja je sada zato postati svestan svojih misli, jer one nose energetski obrazac.

Menjajte u sebi ono što vas povređuje, jer taj deo vas postoji sa nekim razlogom. Sunce u Raku i Jupiter će 6. jula pokazati kako niko ne može da vas nauči kako da izlečite sebe, ako odbijate da spoznate pravu suštinu svog unutrašnjeg bića.

Nemojte se i ovaj put ograničavati zarad toga da ste u pravu. Zar je uopšte važno ko je u pravu ako se osećate dobro?Srećom, nakon svega toga, fokus dolazi na ljubav! Kao da je ikada bila zapostavljena!

Cele noći sedeo pored umirućeg oca: VELIKU TAJNU OTKRIO TEK UJUTRO!

Parovi će uživati u slatkim ljubavnim zalogajima 19. jula, tokom trigona Jupitera sa Venerom u Blizancima! Oni sa podznakom u Blizancima mogu se odlučiti da svoju ljubav pretvore u bajku koja vodi do oltara, jer Saturn u Strelcu traži odgovornost u odnosima i daje priliku samo vezama koje su upotpunjene razumom i doslednošću, što Venera u Blizancima, složićete se, smatra jednom vrlo bezveznom rečju.

Za one koji su sami, a voleli bi da nisu, nekoliko pitanja za razmišljanje: Šta (koga) ste izgubili u poslednjih par meseci? Koliko ste o ljubavi naučili slušajući mudre savete, a ipak radeći sve po starom? I molim vas, dokle ćete biti fokusirani na ostvarenje te jedne jedine želje koja nikako da se ispuni?! Univerzum za vas ima bolje planove i možda je baš ta vaša usmerenost razlog zašto tu želju (osobu) gurate od sebe i ona ostaje nedostižna.

Nemojte se bojati da od nečeg ili nekog odustanete, ali nemojte ni biti iznenađeni da vam se baš tada želja ostvari.Uostalom, ako morate da imate to i to nešto da biste bili srećni, koliko stvarno možete da budete srećni? Ako izgubite to i to nešto, znači li onda da više ne možete da budete srećni?

[adsenseyu1]

Odbacite uslove koji su vam neophodni za sreću, jer činjenica je da vam ne treba niko i ništa za to, jer već sve imate. Setite se da se sreća ne nalazi spolja i u nekom drugom već u vama samima, u vašem srcu, te da je možete osećati stalno samo ako tako odlučite.

Uživanje donosi sekstil Jupitera sa Suncem

Zato prve nedelje avgusta, od 2. do 8. tog meseca, budite miran ratnik, a ne fajter, šta god da se dešava i pokušajte da ne dozvolite da vas zaglavljenost u nekoj destruktivnoj emociji dovede do eskaliranja neuravnoteženog ponašanja. Pluton u Jarcu u kvadratu sa Jupiterom u Vagi traži promene, pa razmislite kome ste predali svoju moć, ili još opasnije, sebe. Da biste pronašli svetlo na kraju tunela, nastavite da idete napred. Ne vredi stajati u mestu ako je svuda oko vas mrak.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Pronađite smisao u malim stvarima u životu, i to svakodnevno, koje će vas podupreti kada nemate snage. Zato zaokružite 11. avgust na vašem kalendaru, kad je sekstil Jupitera sa Suncem u Lavu, i uživajte sami sa sobom.

HOROSKOP ZA SUTRA (14. jun 2017): Ribe sigurne u sebe, Bik treba da pazi šta potpisuje, Devica nešto krije od partnera (ASTROLOGIJA)

Provodite vreme na suncu i budite stvaraoci svog idealnog dana i najlepšeg leta. Kupite sebi nešto raskošno ili obradujte nekog drugog ko će znati to da ceni. Uvećavajte pozitivne vibracije! A oni koji su usvojili Jupiterove lekcije na vreme, mogu konačno da zaborave na brige, neuspeh ili strah od uspeha, kada 15. avgusta Jupiter bude formirao sekstil sa Merkurom u Lavu.Opustite se, sunčajte se i uživajte u morskih čarolijama.

(Dnevne.rs /stil.kurir.rs/Izvor: astroportal.in)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]