STARAC (60) DAJE SVE STUDENTKINJI (25): Mesečno joj plaća 2.500 funti, poklanja dijamante, samo jednu stvar DOBIJA ZAUZVRAT

klupa

Foto: Dnevne.rs/pixabay

Uspešan razvedeni doktor koji ima više od 60 godina plaća jednoj studentkinji (25) 2.500 funti mesečno, da mu pravi društvo. Čak joj je kupio i kafić.

Sigurno ste pomislili da znate šta ova sponzoruša daje doktoru u zamenu. Ali, ne, niste u pravu, ova “sugar baby” obasipana je poklonima i novcem u zamenu za platonske sastanke. Samo.

[adsenseyu5]

Ilam Čokolada iz Bolonje je toliko uspešna u svom “poslu” da će davati savete kako “uloviti” bogatog “taticu” na specijalnom samitu u Londonu, ovog meseca. Svog doktora je upoznala kada je imala samo 20 godina, preko prijatelja i bilo je, kaže, prirodno da nastavi da ga viđa, iako njihova veza nikada nije bila seksualna.

Istovremeno, Čokolada je 8 meseci u vezi sa dečkom (36), s kojim spava, a koji nema ništa protiv njenog “posla”.

par

Foto: Dnevne.rs/pixabay

Iako on za to zadovoljstvo ne plaća, nedavno joj je za rođendan kupio ogrlicu kod “Tifanija”.

“Nemam seks sa mojim “šugar dedijem”. On od mene ne očekuje bilo kakav fizički kontakt. Daje mi džeparac 2.500 funti mesečno. Vodi me u šoping i sve što poželim kupi mi. Mogu sve da imam”, priča Ilam.

[adsenseyu4]

“Kupio mi je dijamantski prsten, kupuje mi odeću i vodi me u skupe hotele.”

Ali njegov najekstravagantniji poklon je bar, koji joj je kupio na severu Italije.

“On uživa u vremenu koje provodi sa mnom. Kaže da činim da se oseća kao dečkić, pun energije”, objasnila je devojka.

Viđaju se dvaput mesečno, a ona ga je čak upoznala sa porodicom. Doktor joj je pomogao da pokrene humanitarnu akciju, kojom se obezbeđuju mašine za veš za Afriku.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/izvor:gossipmill.com)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]