ŠTA VAM DONOSI MERKUR U DEVICI: Ova tri znaka do 31.avgusta treba da se paze!

priroda

Foto: Dnevne.rs/pixabay

Kad 22. avgusta u Devicu uđe i Sunce, opisani uticaj Merkura na znakove biće pojačan

Merkur se nalazi u Devici od 25. jula do 31. avgusta, kad se na kratko vraća u Lava. Potom 9. septembra opet ulazi u Devicu i iz nje se seli u Vagu 29. septembra.

Budući da je planeta komunikacije i trgovine vladar Device, ovo je povoljan period za aktivnosti koje su u njegovoj nadležnosti.

[adsenseyu5]

Tokom Merkurovog tranzita Devicom pojačana je preciznost i konkretnost u mislima i govoru. Pisano i usmeno izražavanje ići će vam od ruke bolje nego inače. Činjenice će vam biti važnije od utisaka i mašte, što će vam pomoći da donesete ispravne odluke.

Tražićete praktične odgovore na pitanja, a izbegavati teoretisanje i filozofiranje. Posvećivaćete mnogo pažnje detaljima i brojevima, ali pazite da se ne izgubite u njima i smetnete s uma širu sliku.

Bićete organizovaniji i temeljitiji. Čak i ako ste inače neuredni, osetićete poriv da očistite stan, uredite ormare, police i stalke, izbacite suvišne stvari, obavite popravke.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP za period od 13. do 20. avgusta 2017. godine (POSAO ,ZDRAVLJE, LJUBAV)

Pozabavićete se zdravljem i ishranom, pojačati kretanje i vežbanje, naučiti ili obnoviti znanje o tehnikama opuštanja i duhovnog razvoja.

Merkur u Devici najbolje utiče na same Device, Jarce, Bikove, Rakove i Škorpije, dok ometa poslovanje i slabi koncentraciju Blizancima, Strelcima i Ribama.

OCU SRCE PREPUKLO OD MUKE, MAJKA IM JE JEDINI SPAS: Rista i Vlatko su 25 godina vezani za krevet, VAPAJ njihove mame BOLI MNOGO (FOTO) (VIDEO)

Kad 22. avgusta u Devicu uđe i Sunce, opisani uticaj Merkura na znakove biće pojačan.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Stil.Kurir.rs/izvor:tportal.hr)

[adsenseyu2]