ŠTA MISLITE, NOSONJA ILI DEBELI? Evo kome je Deki Savić ovo pokazao odmah pošto smo pobedili Hrvate? (VIDEO)

selektor

Printskrin: Youtube/RTS Zvanicni kanal

Kada je čestitao protivniku na fer borbi u finalu Svetskog prvenstva, selektor Srbije je uputio i specifičan pozdrav ka drugoj strani bazena. Ovaj gest se uglavnom pokazuje ljudima koji imaju veliki nos. Evo koga je zezao Savić

Vaterpolo reprezentacija Srbije niže uspeh za uspehom – taman kad pomislimo da smo videli maksimum naše selekcije, iz godine u godinu nas sve više oduševljava svaki momak koji stavi kapicu Srbije i pod njom se bori u bazenu.

Selektor Dejan Savić radi svoj posao fenomenalno – od selekcije igrača do čuvanja tog jedinstva, koje je prepoznatljivo u bazenu, i van njega.

[adsenseyu5]

 

Nakon velike pobede nad Hrvatskom u finalu Svetskog prvenstva, zajedno su davali izjave i odbijali da u bilo kom momentu neko od njih kao pojedinac prigrabi veći deo slave ili pažnje.

Od kapitena Živka Gocića pa do debitanta Nikole Aleksića – svi su podjednako važni za sve što ova selekcija postiže.

Atmosfera oko njih je fenomenalna, i odnos sa Savićem je drugarski, ali i on i oni znaju gde je granica.

Foto: Marko Todorović

Savić je u svoj stručni štab priključio i nekadašnjeg saigrača u reprezentaciji, a danas trenera Partizana, Vladimira Vujasinovića. Prijateljstvo koje imaju je za ceo život, što se nebrojano puta videlo i kada je Savić vodio vaterpoliste večitog rivala, Crvene zvezde.

[adsenseyu1]

Kada je čestitao Hrvatima na fer borbi u finalu, Savić je uputio specifičan pozdrav ka drugoj strani bazena. Podignut lakat u ovom slučaju bio je pozdrav velikom Vujasu, kog Savić često zadirkuje za nos, a Vladimir s druge strane, Savića za to što se ugojio posle igračke karijere.

Foto: Vaterpolo savez Srbije

I to ne radi samo Vujasinović.

Selektor se malo ugojio, nismo bili sigurni da ćemo ga izvaditi – rekao je Filip Filipović posle meča na pitanje zašto Savić nije skočio u bazen da slavi svetsko zlato.

Ekipa, stručni štab, atmosfera… pa kako da ne budu šampioni SVEGA?

(Telegraf.rs)

2 Comments on "ŠTA MISLITE, NOSONJA ILI DEBELI? Evo kome je Deki Savić ovo pokazao odmah pošto smo pobedili Hrvate? (VIDEO)"

  1. Spasoje Ristic | 9. August 2015. at 16:28 |

    Za primjer !

  2. Primerni u svemu!

Comments are closed.