ŠTA ĆE SRBI OD NAREDNE GODINE MOĆI DA OČEKUJU: PROROČANSTVO srpskog astrologa za 2016. ZAPALILO je Srbiju

predvidjanja
Čuveni srpski astrolog Zlatko Zlatković  predviđa kakva će biti 2016. godina i šta će Srbi od nje moći da očekuju. Evo šta je predvideo

2015. godina broji svoje poslednje dane, a mnogi u Srbiji puni nade, ali i zebnje iščekuju 2016. godinu. Šta nas čeka u narednoj godini u političkom životu otkriva poznati srpski astrolog Zlatko Zlatković. On je izradio natalnu kartu i evo šta je predvideo da će se događati sa platama, penzijama, dinarom i koja će partija biti dominantna na političkom nebu Srbije!

– Verovali ili ne, našoj zemlji predstoji dobra i plodna godina, pored svih dešavanja oko nas i u svetu. Porast standarda, jačanje dinara, povećanja penzija, plata, prihoda i stabilnosti..kao oaza u pustinji.

[adsenseyu5]

Srbija se približava kraju tridesetogodišnje karme koja nas je potpuno iscrpela na svaki način. Svi ćemo konačno osetiti boljitak i dolazak dobrog i stabilnog vremena. Privreda će jačati, kao i ekonomija, a dolaziće još više stranih investitora – tvrdi on.

Astrolog Zlatković dalje kaže da sve ono što je bio samo srpski san biće ostvareno u Novoj godini!

Foto: YouTube / zzastrotv

– Sledi još više prelepih radosnih vesti od naših sportista, koji će i na olimpijadi osvojiti više medalja nego ikada, umetnici takođe, kao i mladi na studentskim i školskim takmičenjima.

Kada je u pitanju politički život Srbije on kaže:

– Naravno, biće izbora, mislim u proleće 2016. godine. Međutim SNS će osvojiti skoro isti broj glasova kao i ranije, SPS takođe. Dakle, što se vlasti tiče ne vidim kardinalne promene, osim što će dosta ministara biti izmenjeno.

[adsenseyu1]

Prosveta i medicina, konačno će krenuti na bolje, kao i socijalni uslovi, konkretno zapošljavanje i smanjenje broja nezaposlenih. Opozicija će biti i dalje razjedinjena. Dakle nama sledi jako dobra godina – tvrdi Zlatko.

Foto: Tanjug/Zorana Žestić

– Naravno, mogu se osetiti manji zemljotresi oko Kraljeva u martu mesecu, na jugozapadu zemlje takođe. Leto će biti veoma toplo, verovatno i najtoplije u istoriji. Policija će funkcionisati veoma dobro, a kao rezultat toga, biće smanjenje kriminala i korupcije – završava svoju prognozu za naš portal ovaj astrolog.

(Marina Bojić /Telegraf.rs)