SREĆNI DANI ZA OVA 4 ZNAKA HOROSKOPA: U avgustu neke očekuje brdo novca, a neke velika ljubav

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ova četiri znaka će imati bolji mesec od svih ostalih.

Mart uzbuđuje, oživljava i revitalizuje. Dakle, samo zato što su neki drugi znaci bolji za uspeh od vas, to ne znači da i vi neće moći da se u martu osećate kao šef.

1. Bik

Slobodni Bikovi bi mogli da se upoznaju sa sledećom velikom ljubavlju ili poslovnim partnerom preko zajedničkih prijatelja. Pored toga, Bik u martu ima mnogo srećnih dana: 11. 12. 16. 17. 26. 26. 29. i 30. avgust su vam najsrećniji dani.

2. Lav

Velika sreća će ih pratiti do 20. avgusta, dok je Sunce u Ribama i njihovoj introspektivnoj osmoj kući. Fokus će im biti na spajanju emotivnih i finansijskih moći sa jednom osobom, da bi ostvarile zajedničku dobit. Najmoćniji dani za Lavove u avgustu su: 4. 5. 8. 9. 10. 18. 19. 23. 24. i 31. avgust.

SNIMAK OD KOGA ZASTAJE DAH: Spuštanje niz najdužu PARKUR STAZOM u Kini (VIDEO)

3. Vaga

Projekat solo ulaganja ili strasti koji ste u poslednjih šest meseci buložili bi konačno mogli da reziltiraju usponom.

Budite spremni da se sami promovišete kada god imate priliku. Ovaj naporan pun mesec može vam pomoći da progurate svoje ideje na prvo mesto, a najuspešniji dani su vam: 8. 9. 10. 13. 14. 15. 23. 24. 27. i 28. avgust

4. Jarac

Jarčevi obiluju idejama u avgustu, a ovaj bezbrižan znak je gladan novih iskustava. Najbolji deo? Jarčevi su nadareni inspiracijom i motivacijom da se sve dogodi. Mesec im se završava trijumfom, koji se nalazi u vašoj desetoj kući karijere, liderstva i uspeha.

Ambiciozni poduhvat koji je lansiran u proteklih šest meseci mogao bi postići značajnu prekretnicu – ili vrlo potreban završetak. Vaši najmoćniji dani su 1. 2. 3. 6. 7. 16. 17. 20. 21. 29. i 30. avgusta.

“KREATIVNI HAOS”: Sa ovim horoskopskim znacima je teško živeti

Za sve ostale, avgust će i dalje obezbediti neophodno rasterećenje. Ako se približite izazovima sa pozitivnim načinom razmišljanja, možete završiti mesec osećajući se preporođenima i punima energije. Na ličnom nivou, prolećna ravnodnevnica je optimalna za inspiraciju i prečišćavanje.

(Dnevne.rs/Izvor: Balkanspress.com)