SRBIJO IMA NADE: Stanari jedne zgrade zatekli obaveštenje posle kojeg je nastao MUK

zgrada

Foto ilustracija: Stanić Z.

Niske temperature, obilne snežne padavine, ledom okovani trotoari i prilazi zgradama obično su najveći neprijatelji našim najstarijim sugrađanima, koji se zbog takvih uslova često ne usuđuju da izalaze van svojih domova. Što zbog hladnoće, što zbog opasnosti koja vreba napolju.

Oni koji nemaju mlađe ukućane da im donesu hranu ili lekove, osuđeni su na to da ili ostanu u stanu ili da se nadaju da im se na putu do prodavnice ili apoteke ništa neće dogoditi.

Međutim, da po njih ne bude baš sve tako crno, pobrinuli su se stanari jedne zgrade iz Srbije koji su u obaveštenju koje su okačili u holu zgrade napisali da sve njihove komšije koje su stare i bolesne, mogu od njih da očekuju pomoć prilikom kupovine lekova ili hrane i da je samo potrebno da u sanduče skupštine stanara ubace pismo u kojem treba da navedu šta im je potrebno.

KRICI PARALI NEBO NAD ČOKOTOM: Nataša Janković ispraćena na večni počinak (FOTO)

Ovakav potez stanara ove zgrade, oduševio je ljude na društvenim mrežama, pa je većina prokomentarisala kako bi ovako trebali svi da razmišljamo kada je briga o našim najstarijim žiteljima u pitanju.

(Dnevne.rs /Izvor:  S.R. Blic)