SPREMITE SE ZA NAJVEĆI SPEKTAKL: Ceca za jubilarnih 30 godina karijere zakazala UŠĆE 3, evo i kada

pevačica

Foto: printscreen/instagram

Osim spektakularnog, trećeg po redu koncerta na beogradskom Ušću, Ceca Ražnatović sprema publici još iznenađenja!

Jedna od najvećih srpskih folk zvezda Ceca Ražnatović pripremila je spektakularno iznenađenje za svoju publiku! Trećim solističkim koncertom na beogradskom Ušću pevačica će proslaviti jubilarnih 30 godina više nego uspešne karijere, i to sa svojom najvernijom publikom.

Posle dva neverovatna koncerta na Ušću i pet godina pauze, Ceca Ražnatović obradovaće svoju publiku i trećim, još spektakularnijim koncertom!

Baš kako je i navikla svoje fanove, i ovaj put će im folk zvezda pokloniti nešto potpuno drugačije, do sada neviđeno na našim prostorima…

 

[adsenseyu4]

Kako saznajemo, Ceca će kao prava muzička zvezda koja uvek iskazuje zahvalnost svojoj publici, ovaj spektakl na Ušću prirediti za svoj 45. rođendan, tačnije 14. juna 2018. godine!

Osim velikog koncerta, sledeća godina je puna iznenađenja za milione Cecinih fanova, a mi smo uspeli da dođemo do još nekih značajnih informacija.

pevačica

Foto: Printscreen/ instagram/Ceca

pevacica

Foto Tanjug, AP

Naime, Ceca je već počela da priprema novi album, koji će tradicionalno predstaviti pred veliki koncert “Ušće 3″, 2018. godine, nakon izuzetno uspešnog albuma “Autogram”, objavljenog u junu 2016. godine.

 

[adsenseyu1]

Dakle, Cecini fanovi i te kako imaju razloga da s nestrpljenjem čekaju narednu godinu!

Do tada, pogledajte kako je to bilo na “Ušću 2″, 2013. godine!

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

 

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]