SPREMITE SE, PREDSTOJE NAM 2 POMRAČENJA: Horoskop za SEPTEMBAR UPOZORAVA šta nikako ne smete da radite!

sunce

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Bikovi pogovoto ne smeju da zaborave dva pomračenja, Sunca i Meseca, pa zato oprezno na svim poljima

 

Ovan

Posao: Obratite pažnju na novac jer trošite više nego zaradite. Morate da dobro pazite u vezi sa plaćanjem jer imate puno računa koje morate da završite. Čuvajte se u saobraćaju u drugoj polovini meseca, posebno ako radite poslove komunikacija, kretanja.

Ljubav: Dobar period za ljubav od 16. septembra za sve one koji su usamljeni. 1. septembra pomračenje Sunca u Devici, pazite na zdravlje, posao, 16. septembra izbegavajte svađe sa ženama, pomračenje Meseca.

Zdravlje: Više se krećite, vežbajte, unosite vitamine u svoj organizam.

[adsenseyu4]

Bik

Posao: Ne zaboravite da imamo dva pomračenja, Sunca i Meseca u septembru, pa stoga oprezno na svim poljima. Povedite računa o lošim saradnicima, posebno druga polovina meseca.

Ljubav: Jak ste znak. Birate osobe iz zemljanog znaka, Jarac ili Devica. Sa njima nalazite najbolje rešenje, posebno ovo važi za sve usamljene.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Zdravlje: Potrebne su kontrole, zbog pomračenja Sunca i Meseca.

 

Blizanci

Posao: Posao sa inostranstvom vuče jaku energiju i tu ćete biti okrenuti maksimalno, finansijsko uvećanje od druge polovine meseca. Osoba u znaku Device ili Lava su saradnici koji su vam potrebni i od kojih možete imati koristi.

Ljubav: Nikako ljubav sa Lavom, jer možete sebi da stvorite problem. Na to vas upozorava pomračenje Meseca. Morate biti pažljivi prema bračnom partneru, predstoji mogućnost loše komunikacije.

Zdravlje: Dosta ste dobro, ali telesna težina vam je prevelika.

[adsenseyu1]

Rak

Posao: Imaćete posao predavača knjigovodstva, jezika, kompjutera. Volite grupni rad sa klijentima, a tu vam je i dobra zarada. Možda ćete u drugoj nedelji imati krizu novca, ali gledajte da budete usmereni na štednju. Jupiter ulaskom u Vagu u vaše 4. polje daće da se bavite i nekretninama.

Ljubav: Iskrenost je najvažnija. Ako ste u braku sa Bikom onda ćete morati da se okrenete njemu i njegovim željama. Ukoliko je u pitanju neki vazdušni znak, onda ćete sigurno uživati u svemu.

Zdravlje: Čuvajte reproduktivne organe.

zvezde

Foto: Dnevne.rs /pixabay

 

Lav

Posao: Čuvajte dokumenta posebno što je Merkur retrogradan skoro ceo mesec. Lav zna da se zanese, pa ne obrati pažnju na važne stvari. Pomračenja vam donose preveliko trošenje, pazite na finansije.

Ljubav: U periodu meseca septembra znate da svoju emociju izražavate veoma hladno i oholo. Pokušajte da spustite kriterijume i da pomognete onima oko sebe jer će i oni pomoći vama kada vam bude potrebno. Pored vas su osobe rođene u znaku Ovan i Škorpija.

Zdravlje: Vaše telo vas obaveštava šta vam nije u redu. Slušajte unutrašnji glas.

[adsenseyu2]

Devica

Posao: Dobar period za odlazak u inostranstvo od 13 – 27. septembra. Osobe iz znaka Jarac, Lav, Škorpija, Vaga mogu da vam pomognu da se stabilizujete i pokrenete nov posao koji će imati veze sa investicijama.

Ljubav: Morate da razmislite o ljubavnoj vezi sa Lavom. Oboje ste veliki egoisti, može doći do svađe koja nikako da se ugasi. Slobodne Device imaju šansu sa Rakom ili Vagom koja vam najviše odgovara.

Zdravlje: Krvni pritisak povećan.

 

Vaga

Posao: Jupiter ulazi u vaše sazvežđe, 9. septembar je datum od kada će sreća ući u vaš znak. Narednih godinu dana ćete imati priliku da se stabilizujete na svim poljima. Posao će biti prioritet.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Ljubav: Ljubav vam kreće od 16. septembra kada definitivno morate da se stabilizujete. Vatreni i vodeni znakovi su vaša perspektiva. Budite realni, uspećete u ljubavi.

Zdravlje: Metabolizam je oslabljen ukoliko narušavate zdravlje iscrpljivanjem.

Škorpija

Posao: Poslove prepuštate saradnicima. Sigurni ste u one ljude oko vas i nećete imati problema ukoliko sebe opustite, a krenete da drugima dajete šansu više.

Ljubav: Od 9. septembra Škorpije koje su u braku mogu očekivati bolji ljubavni i emotivni život. Partner je posebno naglašen kroz pokazivanje emocija i iskrene ljubavi. Ako je rođen u znaku Ribe ili Lava emocije su još jače. Slobodni prolaze kroz fazu dobre zabave i poznanstva sa harizmatičnom Vodolijom.

Zdravlje: Koža, kosti, kosa su osetljivi delovi tela.

[adsenseyu1]

Strelac

Posao: Novac zarađujete lako. Jupiter u Vagi u vašem 11. polju ambicija i raznih socijalnih udruženja učiniće da ste neko ko može da preokrene ono što drugi ne mogu. Prijateljstvo između Device i Vage daje vama uspeh u svemu što radite.

Ljubav: Ovo je mesec strasnih ljubavnih veza, izazova, erotike. Nećete biti mirni ni tren. Ukoliko ste u braku čuvajte se laži partnera, ali i svog neverstva.

Zdravlje: Povedite računa o nervima, preteranim stresovima.

Jarac

Posao: Jupiter ulazi u Vagu 9. septembra i to je vaše 10. polje karijere i statusa. Moguće je da dobijete nasledstvo, ali ne preko roditelja već od prijatelja. Nekom ste pomogli i taj želi da vam se oduži. Ovo se može nazvati lutrijom.

Ljubav: Niste preterano zainteresovani za ljubav, ali jedan Blizanac neće ostati ravnodušan na vaš šarm. Biće prilike da se vratite jednom Biku o kome dugo razmišljate. Jarac u braku mora da vodi računa o starijim članovima porodice.

Zdravlje: Odlično u odnosu na prethodni period.

sunce

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Vodolija

Posao: Od 12. septembra računajte na bolji odnos sa vatrenim znakovima. Oni su trenutno neko ko može da vam pomogne i vaše projekte preokrenu u stvarnost.

Ljubav: Pokrenite ljubav preko prijatelja. Sa Vagom imate magični susret. Srećni ste kada možete da računate na sve dobre ljude oko vas.

Zdravlje: Vežbajte, u dobroj ste kondiciji.

Ribe

Posao: Povedite računa o skandalima. Nije lako imati iza sebe nekog ko je nestabilan. Period druge polovine meseca vam donosi stabilizaciju kroz poslove umetnosti, građevine, ekonomije ili istraživački rad.

Ljubav: Od 13. septembra računajte na pomirenje ako ste u fazi lošeg braka. Partner je neko ko nije dorastao vašim emocijama, moraće više da se potrudi. Dobro bi bilo da se vratite tradiciji, tu je sigurna stabilnost za neke od vas. Slobodni ulaze u vezu sa Ovnom.

Zdravlje: Zadržavanje tečnosti u organizmu, povišen krvni pritisak.

(Dnevne.rs /Telegraf /Izvor: Darka Cvetković, astrousluge.com)