SPISAK SVIH UČESNIKA “Zadruge 2” ISPLIVAO na Internetu?! (FOTO)

Venecija

Foto: printscreen/youtube

Posle vrlo uspešne prve sezone, publika jedva čeka početak “Zadruge 2”, koji će se odigrati početkom septembra. Produkcija svakim danom iznenađuje novim tehničkim detaljima vezanim za ambijent u kojem će zadrugari boraviti, a spisak do sada poznatih takmičara koji će biti deo “Zadruge 2” (ili se o njihovom učešću makar spekuliše) sve je duži.

Posle otvorenog priznanja modne blogerke Lune Đogani, Mirka Gavrića i blizanaca – Mike i Gibe sa porodicom, koji su javno potrvdili da su sigurni učesnici nove sezone, u medijima i na internetu već izvesno vreme se spekuliše ko su ostali učesnici. Nagađanja je sve više s obzirom da se tenzija oko “Zadruge2” ne stišava, i po svemu sudeći, interesovanje je sve veće.

NOVINA KOJU MNOGI ŽELJNO ISČEKUJU: Uskoro krupna promena ZAKONA O PENZIJAMA

Internetom već dva dana kruži navodni spisak svih učesnika koje ćemo pomno pratiti na malim ekranima dok budu boravili u Beloj Kući.

Spisak učesnika Zadruge 2

spisak učesnika Zadruge 2 Foto: Instagram printscreen/deda.miloje

Na pomenutoj listi nalaze se mnoga poznata imena, između ostalog pojedini učesnici iz prethodne sezone (Lepi Mića, Saška Karan, Zorica Marković), a i mnogi drugi.

Da li je ovaj spisak verodostojan videćemo koliko već 6. septembra, za kad je zakazano svečano otvaranje velelepnog izdanja i svečani ulazak novih rijaliti igrača.

(Dnevne.rs/Izvor: Srbija Danas.com)